Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 34651 tot 34655
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 20 februari 2013

Fortis-zaak: Hele bankwereld zal zich moreel moeten verantwoorden

Dat het Brusselse parket aanstuurt op een proces tegen zeven ex-bestuurders van Fortis, is niet alleen van belang voor de schadevergoeding aan de aandeelhouders, een dergelijk proces zal ook een groot maatschappelijk belang hebben. Dat zegt advocaat Geert Lenssens, advocaat van een reeks Fortis-aandeelhouders. "Met in het achterhoofd de talrijke wantoestanden in de bankwereld van de voorbije jaren, zal dit een proces zijn waar de hele bankwereld zich moreel zal moeten verantwoorden", klinkt het.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 20 februari 2013

'Capgemini vraagt loonkorting tot 30 procent'

CULEMBORG - Het verzoek van IT-reus Capgemini aan een deel van zijn personeel om salaris in te leveren blijkt ingrijpender dan verwacht.

In januari werd bekend dat 400 veelal oudere werknemers zou worden gevraagd 10 procent minder salaris te accepteren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 20 februari 2013

Ook FBI onderzoekt handel met voorkennis bij Heinz-deal

Na de Amerikaanse beurswaakhond SEC is nu ook de FBI een onderzoek gestart naar verdachte beurstransacties net voor de miljardenovername van ketchupfabrikant Heinz. Dat bevestigt een woordvoerder van de FBI aan AFP.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 20 februari 2013

'Heffing hoge inkomens aangevochten'

AMSTERDAM - Belastingadviseurs gaan klanten adviseren om bezwaar te maken tegen de crisisheffing, de extra belasting van zestien procent op inkomens boven de 150 duizend euro.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 20 februari 2013

IMF en Tunesiƫ blijven praten over lening

Tunesiƫ onderhandelt nog steeds met het Internationaal Monetair Fonds (IMF) over een lening, ondanks de politieke onrust in het land en het vertrek van premier Hamadi Jebali dinsdag. "De onderhandelingen gaan gewoon door op technisch niveau", liet een woordvoerder van het IMF gisteren weten.