EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34651 tot 34655
Geplaatst op: maandag 18 maart 2013

Betalingsverkeer op Cyprus stilgelegd

Het betalingsverkeer op Cyprus is op last van de president van de centrale bank van het land, Panicos Demetriades, tot nader order stilgelegd. Dat meldden diverse Griekstalige media zondag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 17 maart 2013

Volkswagen wil in 5 jaar 50.000 man aannemen

De Duitse autofabrikant Volkswagen wil in de komende 5 jaar ongeveer 50.000 personeelsleden werven, voornamelijk buiten Europa.

Een woordvoerder van het concern bevestigde zondag berichtgeving over het wervingsplan in Automobilwoche, de Duitse variant van vakblad Autoweek.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 17 maart 2013

Over banken, goud en koersfraude

De goudprijs wordt elke dag in Londen middels twee conference calls, om half elf in de ochtend en om drie uur in de middag, vastgesteld. De personen die hier voor verantwoordelijk zijn, zijn werkzaam voor dezelfde bedrijven die de markt voor onder andere de rentestanden gemanipuleerd hebben ten gunste van zichzelf: de banken. Daar zijn ze weer! Verschillende banken, die al miljarden aan boetegeld hebben moeten betalen, bepalen ook de prijs van goud en zilver

Banken bepalen goudprijs

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 17 maart 2013

De Nederlandse ondernemer pikt het niet langer

We zijn nu op een punt beland waarbij de hardwerkende Nederlandse ondernemer zegt, “Ga het lekker zelf doen”.

Na een maand met een record aantal faillissementen zijn er ook steeds meer die daar niet op willen gaan zitten wachten.

Lees verder op niburu.co
Geplaatst op: zondag 17 maart 2013

Financiële situatie eurolanden

Eerder genomen maatregelen en bezuinigingen hebben inmiddels geleid tot felle protesten in sommige Europese landen. Burgers gaan er soms flink op achteruit.

Sinds het bekend worden van grote financiële problemen in Griekenland, in oktober 2009, daalde de waarde van de euro en steeg de rente die landen moesten betalen op hun leningen. Voor landen met te hoge tekorten werd het lastig om nog geld te lenen, waardoor ze niet meer aan hun financiële verplichtingen konden voldoen. Verschillende eurolanden moesten daarom Europese financiële steun aanvragen.

Lees verder op europa-nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs