EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
61
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34656 tot 34660 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

FOMC Minutes wijzen op einde QE tegen eind 2013

Ook vandaag was er aan nieuws geen gebrek. Cyprus haalde de koppen met het bericht dat het ca. 10 ton goud zal verkopen. De transactie met 400 miljoen Euro opbrengen, geld dat zal worden gebruikt om de redding van de banken te helpen financieren.

Dit leek ons een wat vreemd bericht. Waarom verkoopt Cyprus goud als er toch al een overeenkomst was bereikt over het reddingsplan? Ergens krijgen we een donkerbruin vermoeden dat het eiland meer geld nodig heeft dan tot dusver werd bekendgemaakt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

OESO: Slovenië is aan de beurt

Met één brandslang probeert de ECB meerdere vuurhaarden onder controle te houden. Dat gaat niet lukken. Volgens de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling is na Cyprus nu Slovenië aan de beurt. De banken in het land zijn een puinhoop en daar moeten karrevrachten geld in worden gestopt willen deze banken nog enigszins aan hun verplichtingen kunnen voldoen. De Sloveense overheid is eveneens een puinhoop. Ook daar moeten karrevrachten met geld bij.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

Centrale bankiers hebben geen andere keuze dan beurskoersen omhoog te jagen

Hoeven we ons zorgen te maken over een grote corrigerende beweging die zich op de beurzen zou kunnen voltrekken? We denken dat op deze vraag een negatief antwoord mogen geven. De centrale bankiers hebben namelijk geen andere keuze dan de beurskoersen omhoog te jagen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

Opec verlaagd verwachtingen wereldwijde vraag olie

AMSTERDAM (Dow Jones)--De organisatie voor olie-exporterende landen Opec heeft woensdag zijn verwachtingen voor de wereldwijde vraag naar olie verlaagd, voor de tweede keer in twee maanden tijd, in reactie op de problemen rondom Cyprus.

Lees verder op beurs.nl
Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

Bitcoin bubble?

De waarde van de virtuele bitcoin-munten schiet weer omhoog en is  inmiddels de $200 ruim voorbij. Het wist zelfs even een waarde van 239 dollar te behalen. Justin Fox van The Harvard Business Review Group denkt dat we met het geldsysteem van een bitcoin met een bubble te maken hebben. En dit bubble bestaat al zo lang als de munt zelf.

Lees verder op computeridee.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs