EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
34
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34661 tot 34665 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 6 april 2013

Portugees Grondwettelijk Hof schrapt besparingen

Het Grondwettelijk Hof van Portugal heeft een reeks geplande besparingen van de regering nietig verklaard. Daarmee kan de regering van het land niet langer voldoen aan de Europese eisen en komt het in lastige papieren.

Het Grondwettelijk Hof van Portugal heeft verschillende geplande besparingsmaatregelen tenietgedaan. Zo wordt het moeilijker voor eerste minister Pedro Passos Coelho om de begrotingsdoelstellingen te halen die overeengekomen zijn met de Europese Unie en het Internationaal Muntfonds. De regering komt zaterdag bijeen voor een spoedzitting.

Lees verder op knack.be
Geplaatst op: zaterdag 6 april 2013

Weekers wil inzage in documenten belastingparadijzen

Staatssecretaris Frans Weekers (Financiën) wil inzage in de gelekte lijst van mensen en bedrijven met geld op geheime rekeningen in belastingparadijzen.

De bewindsman bekijkt of hij de documenten die Trouw in bezit heeft via de rechter kan vorderen en doet navraag bij kranten en Belastingdiensten in andere landen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 6 april 2013

Duizenden bij manifestatie tegen bezuinigingen thuiszorg

Rond de 4000 thuiszorgmedewerkers uit heel Nederland hebben zich zaterdag rond het middaguur verzameld op het Haagse Malieveld.

Ze houden een manifestatie tegen de bezuinigingen op de thuiszorg die het kabinet wil doorvoeren. Dat heeft een woordvoerder van de Abvakabo FNV gezegd. De opkomst valt volgens haar uiteindelijk hoger uit, omdat er nog steeds deelnemers aankomen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 6 april 2013

Waar blijft het nationale schuldakkoord?

Niet één politieke partij heeft een oplossing voor het hypotheekschuldprobleem. Want een echte oplossing betekent dat banken verliezen moeten nemen. Hoe doet de VS dat?

Nederland is gevangen in schuld. De ernst van de situatie begint zelfs door te dringen in Duitsland, waar Der Spiegel deze week een rake typering gaf van de Nederlandse economie: die staat volgens het blad “onder water”. Mooie beeldspraak, die duidelijk maakt dat we twee decennia lang de dijkbewaking op economisch vlak zijn vergeten. Daardoor kampen we nu – het kan niet vaak genoeg gezegd worden – met de hoogste hypotheekschuld per hoofd van de bevolking van heel Europa.   

Lees verder op ftm.nl
Geplaatst op: zaterdag 6 april 2013

VK: bankiers krijgen belastingvoordeel

93 employees at the state-backed RBS bank who are paid over £1m will get a combined tax cut of £6.2m, Labour figures showed. Photograph: Andy Rain/EPA

Hundreds of millionaires working in Britain's banks will save an average of almost £54,000 when the top rate of tax is cut this weekend, according to figures compiled by the Labour party.

Lees verder op co.uk
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs