EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34661 tot 34665 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 22 april 2013

Economie VS groeit 3 % in juli door aanpassing berekening

In juli wordt de berekening van het Amerikaanse bbp aangepast. De kosten voor onderzoek en ontwikkeling en de activiteiten voor onder andere entertainment worden opgenomen in de berekening. Hierdoor zal de totale waarde van de Amerikaanse economie 3 % hoger liggen. De cijfergegevens worden helemaal herzien tot in 1929. Dit is de grootste herziening sinds software werd toegevoegd in 1999.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 22 april 2013

10 Tekenen van een massale vraag naar fysiek goud

Goud blijft de financiële media beheersen. Het gele edelmetaal zag de vraag naar fysiek goud exploderen bij de crash van de goudprijs exact een week geleden. Over heel de wereld werd er massaal fysiek goud gekocht. Zowel in Europa, de Verenigde Staten, China, India als Canada werden leveranciers overstelpt met de vraag naar fysiek goud (en zilver).

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 22 april 2013

Spaanse schuldenlast snel onhoudbaar volgens IMF

Het IMF heeft zijn voorspellingen van de Spaanse schuldenlast moeten herzien. 6 maanden na de vorige schatting gaan de resultaten van slecht, naar zeer slecht en zelfs onhoudbaar. Spanje zal ongeziene fiscale maatregelen moeten nemen om de schuldenberg onder controle te krijgen aldus het IMF. Spijtig genoeg voor Spanje heeft het IMF de reputatie om de voorspelling nog steeds veel te rooskleuriger voor te stellen dan ze werkelijk zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 22 april 2013

Huizenprijzen dalen met 7 procent

De huizenprijzen in Nederland lagen in maart 7 procent lager dan in dezelfde maand vorig jaar. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 22 april 2013

Veel Nederlanders bezuinigen

Zeventig procent van de Nederlanders  hebben in het afgelopen jaar bezuinigd op kosten om alles financieel rond te krijgen. Het percentage van mensen die bezuinigen was nog nooit zo hoog.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs