EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34666 tot 34670 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

Goldman Sachs negatiever over goudprijs

De daling van de goudprijs gaat de komende jaren versnellen vanwege de aantrekkende Amerikaanse economie. Dit schrijven analisten van Goldman Sachs.

De daling van de goudprijs gaat de komende jaren versnellen vanwege de aantrekkende Amerikaanse economie. Dit schrijven analisten van Goldman Sachs.

Aan het einde van dit jaar verwacht Goldman Sachs een koersdoel van 1.450 dollar en zelfs 1.270 dollar eind 2014. Op de lange termijn mikken de analisten van de zakenbank zelfs op 1.200 dollar.

Lees verder op deaandeelhouder.nl
Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

Japanners leveren hun goud in door hoge goudprijs

De goudprijs in Japanse yen is dit jaar al met 8,3% gestegen, terwijl die in de meeste andere belangrijke valuta juist een paar procent omlaag gegaan is. De stijging van de goudprijs weerspiegelt het waardeverlies van de yen. Toch spoort het Japanners juist aan om oud goud te verkopen. Er staan wachtrijen in de goudwinkeltjes.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

Er bestaat een belastingsparadijs... op 42 kilometer van Antwerpen

Hoewel Europese miljardairs vaak eilanden in de Stille Oceaan gebruiken om hun vermogen buiten het bereik van de fiscus te houden, hebben anderen voor een minder verwacht financieel schuiloord gekozen. Onder meer talrijke muzikanten en technologiebedrijven hebben voor hun fiscale vlucht immers in Nederland, dat winsten van buitenlanders niet belast, een oplossing gevonden. In Nederland is niet echter iedereen gelukkig met die praktijken, temeer daar de gewone Nederlander aan een hoge inkomstenbelasting is onderworpen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

Wikileaks zet vertrouwelijke documenten over goud online

Wikileaks heeft deze week een hele reeks vertrouwelijke documenten vrijgegeven. Tussen de 1,7 miljoen cables zitten ook een paar pareltjes die inzicht geven in de goudmarkt tussen 1973 en 1976. Marketupdate gaat hier de komende tijd uitgebreid verslag van doen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

Omzet Apple-leverancier 19 procent lager door teruglopende vraag iPhones

Hon Hai, het moederbedrijf van Apple-leverancier Foxconn, kampt met een sterk teruglopende omzet, meldt Reuters. Volgens het bedrijf is de daling van de omzet in het eerste kwartaal van dit jaar vooral te wijten aan de tegenvallende vraag naar nieuwe iPhones.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs