EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34671 tot 34675 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 22 april 2013

Technische analyse: Verkoop staatsobligaties en koop goud

Volgens de RSI-index is goud momenteel aantrekkelijk geprijsd en zijn Amerikaanse staatsobligaties juist teveel gestegen. De RSI-index meet de snelheid en de omvang van een koersbeweging en heeft daarmee vaak een voorspellende waarde.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 22 april 2013

Fed en BoJ kopen 'teveel' schuldpapieren met QE

De Federal Reserve en de Bank of Japan halen de komende 12 maanden naar schatting $660 miljard meer schuldpapier uit de markt dan wat er verstrekt wordt door de Amerikaanse en Japanse overheid. De volledige schulduitgifte, plus nog een paar honderd miljard, wordt jaarlijks op de balans van deze centrale banken geparkeerd.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 22 april 2013

Geen post meer op maandag vanaf volgend jaar

De post wordt vanaf 1 januari niet meer op maandag bezorgd. Dat staat in een wetsvoorstel dat minister Henk Kamp van Economische Zaken maandag aan de Tweede Kamer heeft gestuurd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 22 april 2013

Belgische politici niet gediend van kritische analyses van Noels en Van de Cloot

Econopolisbaas Geert Noels getuigde eerder deze maand op de zakenzender Kanaal Z dat machthebbers en machtsgroepen niet gediend zijn van de economische analyses waarin hij de Belgische/Vlaamse problemen scherp aan de kaak stelt. “Men heeft mij al een paar keer gezegd dat wij op zakelijk vlak een aantal contracten zullen missen,” zei Noels in Z-Talk Goossens. Naar eigen zeggen is Noels nooit echt met de dood bedreigd, maar er is voor hij aan Econopolis begon wel gezegd dat het hem onmogelijk zou gemaakt worden om een activiteit te ontwikkelen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 22 april 2013

Is het keerpunt op de woningmarkt bereikt? Het lijkt er op

Er is een eerste, zeer voorzichtige, aanwijzing dat er enige beweging komt in de huizenmarkt, bericht het Financieele Dagblad. De twee grootste ketens van hypotheekadviseurs krijgen voor het eerst sinds lange tijd meer klanten op bezoek die informatie willen over de koop van een huis.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs