Nieuws / Artikelen met het woord

57286 artikelen gevonden. Artikel 34686 tot 34690
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 12 februari 2013

Marc Faber Radio

We kwamen op een uitzonderlijke opname uit van Marc Faber tijdens een radio-interview in het programma Money for Nothing. De heren waren samen aanwezig op de RTHK’s Operation Santa Claus in Hong Kong.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 12 februari 2013

Chris Duane verklaart de stijging in zilverpremies

Chris Duane verklaart in onderstaande video de 3 grote stijgingen in premies op fysiek zilver, hun oorzaken en de gevolgen voor de zilverprijs. Er is een groot verschil tussen fysiek zilver en papieren zilver. De premies op fysiek zilver kunnen aangeven in welke mate de bezitters van fysiek zilver bereid zijn te verkopen bovenop de papieren zilverprijs.

Bron: welingelichtekringen.nl
Geplaatst: dinsdag 12 februari 2013

De Europese begroting is toppunt van absurditeit

Ik draag Europa een warm hart toe, maar de Europese begroting blijft het toppunt van absurditeit. Iedereen is het daar over eens, maar niemand toont de moed om er wat aan te doen. Zeker de regeringsleiders niet, die in hun marathonberaad van de afgelopen dagen niet verder kwamen dan een heel klein beetje rommelen in de marge.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 12 februari 2013

Zonder de Fed is Amerika failliet

De Amerikaanse staatsschuld is sinds het begin van dit jaar opgelopen met meer dan $ 47 miljard volgens 

. Volgens de Federal Reserve zijn de Amerikaanse obligaties in diezelfde periode gestegen met meer dan $ 50 miljard. De Fed koopt dus meer obligaties dan er worden uitgegeven. De Fed is meer dan ooit een levenslijn voor Washington.

Bron: dewereldmorgen.be
Geplaatst: dinsdag 12 februari 2013

Meer dan 100.000 Ieren zijn redden van banken beu

door Leonie Hogervorst Meer dan 100.000 Ieren zijn redden van banken beu

Het redden van de banken heeft Ierland tot nu toe bijna 9.000 euro per persoon gekost. De overeenkomst die de Ierse regering met de ECB sloot, heeft de Ieren niet kunnen overtuigen. "Sommige media wekken de schijn dat de problemen over zijn na deze deal, maar niets is minder waar. Er zijn vandaag meer dan 100.000 mensen op straat gekomen die er hetzelfde over denken", aldus David Begg, secretaris-generaal van Ierse vakcentrale ICTU, op 9 februari.