EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
30
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34696 tot 34700
Geplaatst op: donderdag 14 maart 2013

De industriële vraag naar zilver zal fors aantrekken, prijsstijging onvermijdelijk

De laatste jaren werd de prijs van zilver voornamelijk gedreven door de investeringsvraag. Doorheen de geschiedenis is dit wel eens anders geweest. Gedurende grote periodes werd de vraag naar zilver bepaald door de

industriële vraag. Deze zou de komende jaren terug fors kunnen aantrekken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 14 maart 2013

Kort nieuws van de dag

Op beurs.com proberen we je de waarheid over uw geld te onthullen. Daarom leest u hier voornamelijk alles wat u in de media niet hoort of leest. Maar dagelijks wijken we even af en krijgt u een kort overzicht van de interessantste achtergrondinformatie in de media via het “Kort nieuws van de dag”.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 14 maart 2013

Europa moet nog aan zijn schuldafbouw beginnen

Er heerst niet alleen een grote divergentie tussen Duitsland en de andere landen van de Eurozone, er ontstaat momenteel ook een grote divergentie tussen Europa en Amerika. Daar de Amerikaanse economie terug tekenen van leven laat zien, blijft de Europese verder in de afgrond glijden. En dan moet de

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 14 maart 2013

Onderzoek naar mogelijke manipulatie goudprijs

De Amerikaanse toezichthouder is een onderzoek gestart naar mogelijke manipulatie van de goudprijs door enkele banken in Londen. Dat bericht The Wall Street Journal op basis van bronnen vertrouwd met het dossier.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 14 maart 2013

Beleggen in het Amerikaans overheidstekort

Amerika heeft de grootste en beste gezondheidszorg ter wereld. Helaas kost dit ook handen vol geld. De gezondheidszorg is een van de voornaamste redenen voor het immense overheidstekort in Amerika. Medicare en Medicaid kosten handen vol geld, maar de farmaceutische bedrijven varen er wel bij. Een investering in deze sector is als het ware een investering in het Amerikaanse overheidstekort.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs