Nieuws / Artikelen met het woord

57628 artikelen gevonden. Artikel 34701 tot 34705
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 19 februari 2013

Technici Bulex staken voor meer loon

Zowat vijftig gespecialiseerde technici van Bulex hebben een stakingspost opgezet voor de Anderlechtse zetel van het bedrijf. Ze eisen sedert maanden een loonsverhoging, wat de directie weigert.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 19 februari 2013

Griekse journalisten starten 24-urenstaking

De Griekse bevolking blijft vandaag en morgen nagenoeg verstoken van nieuws. Uit protest tegen ontslagen, het uitblijven van salaris en de hoge werkloosheid zijn journalisten in het hele land in een 24-urenstaking gegaan.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 februari 2013

Manipulatie zilverpijs? Vrijdag werd 1/4 van de jaarproductie zilver verhandeld op 5 minuten

Vorige week vrijdag tussen 10:32 en 10:37 Amerikaanse tijd, werden 40.000 contracten zilver verhandeld op de COMEX. Hierdoor werd de prijs voor zilver onder de $ 30 dollar geduwd tot $ 29,75. Deze bewegingen duiden op de manipulatie van de zilverprijs door een kartel van banken volgens

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 19 februari 2013

Verenigde Staten evolueren in dezelfde richting als Griekenland

De voorpagina van Barron’s spreekt deze week boekdelen. Op die voorpagina staat president Barack Obama met als bijhorende tekst ‘Follow me, we can be like Greece’. Die titel is natuurlijk ironisch bedoeld, want het laatste dat de Amerikanen willen is om te worden als Griekenland.

Barron’s bedoelt eigenlijk dat als president Barack Obama zijn zin krijgt de Verenigde Staten in dezelfde onmogelijke situatie als Griekenland zullen belanden. In zijn laatste State of the Union speech vorige week concludeerde president Obama dat de “the State of our Union is stronger”. De vraag is alleen: sterker dan wie?

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 19 februari 2013

Danone gaat 900 banen schrappen

De Franse voedingsgroep Danone heeft aangekondigd dat ze ongeveer 900 banen gaat schrappen bij de managers en de administratie. Dat komt neer op een daling van 10 procent van de kaderfuncties.