Nieuws / Artikelen met het woord

57296 artikelen gevonden. Artikel 34706 tot 34710
Bron: luxesh.com
Geplaatst: maandag 11 februari 2013

Duurste Steden ter Wereld om in te wonen anno 2013 - Luxesh

Tokio en Osaka voeren de index aan van duurste steden ter wereld om in te leven anno 2013. Vertrouwde posities voor de Japanse megasteden, die traditioneel de twee-jaarlijkse lijst domineren, die wordt opgesteld door The Economist.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 11 februari 2013

5 manieren om in te spelen op stijgende grondstoffen

Beleggen in aandelen en obligaties wordt met de dag ingewikkelder. Er zijn zoveel onvoorziene factoren waar je geen rekening mee kan houden. Door te beleggen in grondstoffen keer je in feite terug naar de essentie van economische wetmatigheden. En grondstoffen bieden de perfecte indekking tegen inflatie.

helpen je op weg binnen het grondstoffencomplex.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 11 februari 2013

De Fed houdt de Europese banken in leven

Zerohedge bond in 2011 al eens de kat de bel aan door te stellen dat de Federal Reserve verantwoordelijk was voor de liquiditeitsvoorziening van de Europese banken. Nu blijkt dat de Fed de laatste maand exact hetzelfde doet.

Volgens de wekelijkse status H.8 van de Federal Reserve vloeide er in de laatste week van januari $ 65 miljard naar buitenlandse banken met een vestiging in Amerika. Het overgrote deel van de maandelijkse $ 85 miljard die de Fed creëert, gaat dus naar buitenlandse banken (

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 11 februari 2013

Nergens ter wereld is men meer toekomstgericht dan in... Duitsland

Duitsland is het land dat het meeste met de toekomst bezig is. Dat blijkt uit de Future Orientation Index van Suzy Moat (UCL) en Tobias Preis (Warwick Business School).

Beide wetenschappers analyseerden meer dan 45 miljard zoekopdrachten in Google ingegeven door internetgebruikers in 45 landen en concluderen dat Duitsers, meer dan wie ook in de toekomst geïnteresseerd zijn.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 11 februari 2013

Het is 4 jaar geleden sinds China z’n officiële goudreserves aanpaste…

Het is alweer 4 jaar geleden dat China een update vrijgaf van z’n officiële goudreserve. In 2009 choqueerde de Chinezen de wereld met onverwachte verdubbeling van haar goudreserve tot 1054 ton.

Vandaag zijn de verwachtingen in de markt reeds hoog opgelopen. Dit komt omdat China inmiddels de grootste goudproducent is geworden, maar ook goed is voor de grootste import van het gele metaal. Analisten wagen zich ondertussen aan een Chinese goudreserve van 3500 ton.