Nieuws / Artikelen met het woord

57875 artikelen gevonden. Artikel 34706 tot 34710
Bron: Goud.com
Geplaatst: zaterdag 23 februari 2013

Particulieren blijven goud koesteren

Vandaag in de Volkskrant een artikel over goud en de verwachting voor de goudprijs de komende periode. Volgens Luc van Hecke, manager bij Amsterdamgold.com zijn er met de huidige koersen veel klanten die goud kopen en slechts een beperkt aantal klanten die juist goud verkopen bij de huidige lage goudkoersen. Vrijdag 15 februari daalde goud tot onder de $1.600 per troy ounce; een belangrijk psychologisch niveau. Hierdoor waait de discussie weer op over het beleggen in goud en vooral nu hedgefonds manager George Soros heeft besloten om een groot deel van zijn positie in goud te verkopen. Lees het hele artikel hieronder.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 23 februari 2013

Duitse minister: Geef paardenvlees aan de armen

De Duitse minister voor Ontwikkelingssamenwerking, Dirk Niebel, pleit ervoor om de uit verkoop gehaalde producten met paardenvlees uit te delen aan de armen. Dat zei hij in een interview met het Duitse blad 'Bild'.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 23 februari 2013

Google bouwt nieuw hoofdkwartier

Internetgigant Google gaat een volkomen nieuw hoofdkwartier laten verrijzen aan de Baai van San Francisco: 'Bay View'. De kantoren van de onderneming, waar minstens 35.000 mensen werken, zijn al uiterst modern, maar allemaal aangepaste versies van panden die het bedrijf verwierf.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 23 februari 2013

‘Euro wankelt bij terugkeer Berlusconi als premier’

DEN HAAG - De financiële crisis in Europa laait in volle hevigheid op als Silvio Berlusconi dit weekeinde de Italiaanse verkiezingen wint en opnieuw premier wordt.

Dit doemscenario vreest Europa-watcher en voormalig VVD-kamerlid Arend Jan Boekestijn, als historicus en docent verbonden aan de Universiteit van Utrecht.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: zaterdag 23 februari 2013

'In Panama kunnen wij wel wat betekenen'

Zondag vertrekt een zware handelsdelegatie, onder leiding van de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb, richting Panama.

De meest kansrijke sectoren zijn maritieme dienstverlening, energie en landbouw, weet een woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken.