EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34706 tot 34710 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 23 maart 2013

'Debat heffing spaargeld na overleg eurogroep'

Het parlement van Cyprus zal pas weer spreken over een eventuele heffing op spaartegoeden nadat de eurogroep zondag heeft overlegd over de financiële crisis in de eilandstaat. 

Dat heeft een Cypriotische parlementariër zaterdag gezegd. De ministers van Financiën van de eurolanden overleggen zondag verder over een oplossing voor de crisis in Cyprus.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 23 maart 2013

Wat u moet weten over de situatie in Cyprus

De kapitaalstromen in Cyprus zullen waarschijnlijk aan banden worden gelegd.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 23 maart 2013

10 opmerkelijke feiten over water

Nederland was gastland voor de internationale viering van Wereldwaterdag (WWD), gisteren 22 maart. Dit jaar staat Wereldwaterdag in het teken van Water Samenwerking. Er is voor dit thema gekozen omdat 2013 door de VN is uitgeroepen tot het internationale jaar van samenwerking op het gebied van water. Kopstukken van de Verenigde Naties (VN), maatschappelijke organisaties (waaronder jongeren), regeringen en de private sector kwamen naar Den Haag om het belang van samenwerking op het gebied van water als fundament voor vrede en duurzame ontwikkeling te onderstrepen en bespreken. Schoon water staat hoog op de politieke agenda omdat het verschrikkelijk belangrijk is. Waarom? Zie hieronder 10 opmerkelijke feiten.

Lees verder op zilvervis.net
Geplaatst op: zaterdag 23 maart 2013

Bankencrisis in Cyprus: told you so

streeft naar een maatschappij waarin ieder mens soeverein is: ieder mens heeft het recht zijn leven te leiden zoals hij zelf wil, zolang hij datzelfde recht van ieder ander respecteert.

De cypriotische bankencrisis leidt alom tot verontwaardiging, vooral vanwege de plotseling ingestelde ‘salvageheffing’ door de ministers van de Eurogroep. De woede is echter niet helemaal vrij van opportunisme.

Lees verder op vrijspreker.nl
Geplaatst op: zaterdag 23 maart 2013

Putin tegen de Russen:

 NICOSIA – A web site on Friday claims to have seen an urgent bulletin from the Russian Foreign Ministry sent to its embassies all over the world advising both Russian citizens and companies to begin divesting their assets from Western banking and financial institutions “immediately”.

Lees verder op com.cy
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs