EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34716 tot 34720 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 12 april 2013

‘Fed koopt momenteel 75% van alle obligaties’

Rich Ilczyszyn, actief bij iiTrader op de Chicago Mercantile Exchange, gelooft niet dat de Amerikaanse centrale bank plots zal stoppen met het inkopen van Treasuries. Het is bovendien nog veel te vroeg om al een datum te plakken op het moment dat de Fed een exit zal doen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 12 april 2013

Eurogroep zet licht op groen voor hulpprogramma Cyprus

De ministers van Financiën van de eurozone hebben vandaag hun formele goedkeuring gegeven aan het hulpprogramma voor Cyprus. Aan het bedrag dat vrijgemaakt wordt - 10 miljard euro - wordt niet meer gesleuteld.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 12 april 2013

Column Kees de Kort | Asociaal akkoord

De Kort somt op: "Jongeren, we don't care. Zzp'ers, zoek het zelf maar uit. Bejaarden, zoek het zelf uit. En korte termijn hè. We doen voorlopig even niets en we zien straks wel wat we gaan doen." Hij herhaalt: "Wat is daar sociaal aan?"Hij gaat verder: "Dat de vakbond haar belangen verdedigt, begrijp ik helemaal. Maar Rutte is premier van iedereen. Ook van jongeren, ook van zzp'ers, ook van bejaarden, ook van mensen met wie het minder gaat en ook van mensen die verder kijken dan hun neus lang is. Nee, Rutte kijkt alleen maar naar de sociale partners en hun beperkte belangetjes en dat noemt 'ie sociaal. Nou, ik zou zeggen dat dit eerder een asociaal akkoord is."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 april 2013

Spaargeld gebruiken om banken te redden is de allerlaatste optie

Koen Geens (CD&V), minister van Financiën, zegt dat het spaargeld van grote spaarders "de allerlaatste optie is" bij een bankenredding. "Maar uitsluiten kunnen we dat niet, anders hebben de banken geen reden om voorzichtig te zijn", legt Geens uit aan de VRT.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 12 april 2013

Krijgen we met Cyprus een 1ste exit uit de Eurozone?

Cyprus dreigt een test voor de Eurozone te worden waarbij het geduld van alle betrokken partijen steeds meer op de proef gesteld wordt. Het eiland zou 5,5 miljard Euro een extra financiering nodig hebben en het is volstrekt onduidelijk waar dat bedrag vandaan moet komen.

Jeroen Dijsselbloem, president van de Euro-group, lijkt niet erg happig om extra fondsen vrij te maken maar de Cyprioten gaven al te verstaan dat ze geen extra geld maar wel structurele maatregelen nodig hebben. Volgens Dijsselbloem belooft de reorganistie van de Cypriotische bankensector inderdaad een zeer moeilijke klus te worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs