EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34721 tot 34725 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 9 april 2013

Doorsnee Belgisch gezin bezit 206.000 euro

Het doorsnee Belgische gezin heeft een nettovermogen van 206.200 euro. Dat is bijna dubbel zoveel als voor heel de eurozone (109.200 euro) en maar liefst vier keer zoveel als dat van de doorsnee Duitser. Die heeft maar een nettovermogen van 51.400 euro, wat meteen het laagste nettovermogen uit de studie van de Europese Centrale bank en de verschillende nationale banken is.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2013

Goud en zilver zitten in een testfase

Vorige week stonden de technische indicatoren voor de goud- en zilverprijs nog op rood. Door het slechte banenrapport in de Verenigde Staten eind vorige week, wisten beide edelmetalen op te veren van hun weerstandsniveau van $ 1.524 en 26. Dat de weerstanden stand hielden, is alvast een eerste goed teken. Maar technisch moeten er nog verschillende hordes genomen worden om terug te spreken van een opwaartse beweging.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2013

Huishoudens Cyprus bijna rijkste in eurozone

Huishoudens in het noodlijdende Cyprus zijn de op een na rijkste in de eurozone. Dat blijkt uit een onderzoek van de Europese Centrale Bank (ECB) dat dinsdag werd gepubliceerd. Het onderzoek werd hoofdzakelijk uitgevoerd in 2010.

Het gemiddelde nettovermogen van Cypriotische huishoudens bedraagt 266.900 euro. Alleen in Luxemburg hebben huishoudens meer vermogen met een gemiddelde van 397.800 euro.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2013

Vergeet de Bitcoin, deze virtuele munt verdubbelt elke maand in waarde

Bitcoins kan je enkel verdienen door wiskundige problemen op te lossen, maar de bitcoin heeft nu een veel eenvoudiger concurrent, de mavros. Die bestaat enkel omdat de bedenker ervan, Sergey Mavrodi, zegt dat hij bestaat. Terwijl de waarde van de bitcoin wordt vastgesteld door speculatie op de markten, is het Sergey Mavrodi himself die de waarde van de mavros vastlegt. Dat gebeurt twee maal per week op dinsdag en donderdag. Niet verwonderlijk dus dat de waarde van de mavros elke maand opnieuw verdubbelt.

De mavros is dus een piramidesconstructie bedacht door het bedrijf MMM (Mavrodi Mondial Moneybox). De basisgedachte is de volgende:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2013

Japans ministerie van financiën waarschuwt voor uitverkoop staatsobligaties

Wij overdrijven zeker niet door te stellen dat er zich gekke dingen afspelen in Japan. De Bank of Japan heeft buitengewone maatregelen aangekondigd en die hebben automatisch ook geleid tot buitengewone koersbewegingen op de meeste markten. Niets lijkt nog onmogelijk, waarbij de investeerders alleen maar met open mond kunnen toekijken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs