EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34726 tot 34730 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 20 april 2013

Groot-Brittannië naar rechtbank om transactietaks

Groot-Brittannië is van plan de invoer van de financiële transactietaks (FTT) tegen te gaan.

Groot-Brittannië is van plan de invoer van de financiële transactietaks (FTT) tegen te gaan.

Het land stapt naar het Europees Hof van Justitie om de invoer van de heffing op de handel in financiële producten te voorkomen. De plannen zouden negatief uitpakken voor de banken en financiële instanties in landen die niet aan de taks meedoen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 20 april 2013

De mainstream media is niet kritisch genoeg

Alle zogenaamde “gevestigde” journalisten zouden wat mij betreft per direct op mogen stappen. Laat alle kranten en andere vastgeroeste media zijn journalisten ontslaan, van dat passieve gewauwel hebben we nu meer dan genoeg gehoord. Het wordt tijd dat men bij de gevestigde media mensen gaan aannemen die het vak ‘journalistiek’ weer inhoud gaan geven en gaan doen wat men behoort te doen in plaats van de aangereikte informatie van bedrijven en de overheid aan te nemen doorspekt van leugens en fictief geneuzel. Vandaag las ik

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 20 april 2013

Chinezen, Russen en Arabieren 'pikken' Europese landbouwgronden in

Steeds meer landbouwgrond komt terecht bij een steeds kleinere groep grootgrondbezitters

Steeds meer landbouwgrond komt terecht bij een steeds kleinere groep grootgrondbezitters

We kennen het als een Afrikaans verschijnsel, het zogeheten landgrabbing waarbij speculanten, grote bedrijven en rijke buitenlanders grote stukken land inpikken. Maar Chinese bedrijven, staatsfondsen en hedgefondsen uit het Midden-Oosten, Russische oligarchen en grote agro-industriële ondernemingen storten zich ook op gronden in Oost- en Zuid-Europa. Met dank aan de Europese subsidiepotten.

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: zaterdag 20 april 2013

Recordaantal Fysiek Goud verkocht door lage prijzen.

One of the more curious revelations of the New Normal is the fundamental dichotomy when investing between paper "investors", or those who chase returns based on intangible, fiat-based and central bank-backed promises, such as capital appreciation or cash flow streams, and those who would rather convert their paper money into hard assets, even if said assets can not be, in the immortal words of Warren Buffett, fondled, or otherwise generate a cash-based return. Such as gold.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: zaterdag 20 april 2013

Chinese investeerders dol op 'koopjes' in Europa

Chinese staatsbedrijven hebben in 2012 meer dan 12,6 miljard dollar geïnvesteerd in Europa. Dat is een vijfde meer dan in 2011 en bovendien hoger dan het totale bedrag dat China het afgelopen jaar investeerde in Amerika en Azië, zo blijkt uit onderzoek van A Capital, een private equity-firma die gevestigd is te Hong Kong. Europa was goed voor 33 procent van het totale Chinese investeringsbedrag (37,8 miljard dollar).

Lees verder op ftm.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs