EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
54
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34731 tot 34735
Geplaatst op: donderdag 14 maart 2013

‘Verhalen over Chinese spooksteden zijn klinkklare onzin’

Wie op het internet even naar Chinese ‘Ghost Towns’ googlet, krijgt massa’s informatie en foto’s over lege Chinese steden die nog maar recent afgewerkt werden. Het onderwerp van de spooksteden wordt vaak aangehaald als het ultieme bewijs van een bubble op de vastgoedmarkt.

Yale professor en voormalige chairman van Morgan Stanley Asia Stephen Roach gelooft echter niets van al deze bewijstlast. De verhalen over Chinese spooksteden zijn klinkklare onzin, want er is van lege steden helemaal geen sprake. Ze tonen alleen aan dat de regering voorbereid is op een verdere urbanisatie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 14 maart 2013

Nigel Farage: Europese economie is complete ramp

Nigel Farage is de witte ridder van de Eurozone, helaas dat er zo weinig politici naar hem luisteren. In een recente toespraak op een bijeenkomst van de Europese Raad haalt hij weer zwaar uit naar de Europese regeringsleiders. De Europese economie noemt hij een totale ramp.

“The air is thick with denial in this chamber,” met deze woorden begint Farage zijn toespraak. Hij heeft over de verkiezingen in Italië waar meer dan de helft van de kiezers gekozen heeft voor een partij die tegen de euro is. Hij slaat nagels met koppen door te stellen dat de (jeugd)werkloosheid het gevolg is van de euro.

Lees verder op gewoon-nieuws.nl
Geplaatst op: donderdag 14 maart 2013

DNB: "Grootste daling huizenprijzen achter de rug"

Klaas Knot zei vanmorgen bij de presentatie van het jaarverslag van De Nederlandsche Bank dat de grootste daling van de huizenprijzen voorbij is. Hij verwacht dit jaar nog een daling, maar denkt dat de markt weer kan aantrekken door de nieuwe maatregelen die getroffen zijn.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 14 maart 2013

Winkelverkopen Spanje dalen voor 31e maand op rij

De winkelverkopen in Spanje blijven maar dalen. In januari kwam de daling op jaarbasis uit op -10,2%, weliswaar iets minder dan het cijfer van -11,4% uit december. De winkelverkopen zijn sinds juni 2010 al niet meer gestegen en het absolute aantal is teruggevallen naar het niveau van 1999.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 14 maart 2013

Verkoop nieuwbouwwoningen zakt weg

Het afgelopen jaar was voor projectontwikkelaars en woningbouwers het slechtste jaar sinds 1950, met nauwelijks 14.000 verkochte nieuwbouwwoningen.

Dat heeft NVB, Vereniging voor ontwikkelaars & bouwondernemers, donderdag bekendgemaakt.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs