Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 3476 tot 3480
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 24 november 2016

5 dingen die we kunnen leren van rijke mensen

Rijke mensen hebben altijd iets wat andere mensen dan weer niet hebben, en dan hebben we het niet alleen over geld. Rijke mensen hebben een bepaalde attitude, een bepaalde visie en levensstijl die past bij hun rijkdom. Het mooie is dat iedereen die attitude en levensstijl kan aanleren.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 23 november 2016

Goudprijs onder druk door sterke dollar

De goudprijs staat de laatste maanden onder druk. Goud steeg 28% en leverde hierna een deel van de winst in. De goudprijs staat nog steeds......

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 23 november 2016

"Belg slecht voorbereid op pensioen"

De Belg is slecht voorbereid op zijn pensioen. Bijna één op twee (48 pct) meent dat hij zich financieel niet voldoende heeft voorbereid, bijna acht op de tien is onvoldoende op de hoogte van de verschillende pensioenpijlers (wettelijk pensioen, pensioenfonds en pensioensparen). Dat blijkt uit een rondvraag van CBC, de Franstalige zus van KBC, bij een representatief staal van 1.000 Belgen.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: woensdag 23 november 2016

Slotfase X

Na de verkiezingsuitslag in de V.S. zijn de financiële markten vrijwel direct in beweging gekomen m.u.v. de edelmetaalmarkt die “uiteraard” tegen de verwachting van de goeroes in in toom gehouden diende te worden. Zou de goudprijs omhoog zijn geschoten dan zou er te veel spanning op de futures beurs COMEX zijn ontstaan die al uiterst marginaal “in leven” wordt gehouden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 23 november 2016

Wat gaat India doen met 23 miljard waardeloze bankbiljetten?

Op 8 november kondigde de Indiase Eerste Minister Narendra Modi aan dat vanaf 9 november alle bankbiljetten van 500 roepie (€7) en 1.000 roepie (€14) waardeloos zouden zijn. Van de ene op de andere dag werden 23 miljard bankbiljetten waardeloos verklaard. Wat gaat India hiermee doen?