EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34761 tot 34765 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 19 april 2013

Mark Mobius blijft ongewijzigd bullish voor China

Akkoord, de groei van de Chinese economie in q1 viel tegen, maar volgens de bekende belegger Mark Mobius is dat geen reden om de handdoek in de ring te gooien wat China betreft. Hij ziet met andere woorden nog steeds beleggingskansen in dit land weggelegd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 19 april 2013

Hallo Europa? Griekse en Spaanse kinderen lijden honger...

Poverty in Greece

Poverty in Greece

10% van de Griekse kinderen die les volgen in het lager en middelbaar onderwijs weten niet of ze die dag aan eten zullen raken. Dat schijft de New York Times, die de term ‘voedselonzekerheid’ gebruikt om aan te geven dat deze kinderen honger lijden of honger dreigen te lijden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 19 april 2013

Winkelleegstand bijna 15% groter dan gedacht

Tot nu toe wordt er vaak vanuit gegaan dat nog geen 7 procent van de winkels leegstaat. Berekeningen van het PBL (Planbureau voor de Leefomgeving) laten echter zien dat de leegstand inmiddels is opgelopen tot bijna 8 procent: bijna 300.000 vierkante meter winkelvloeroppervlak méér dan werd gedacht. In het kielzog van de kantorenmarkt – de leegstand is daar zelfs bijna 16 procent – nemen dus ook de problemen op de winkelmarkt toe.  

Lees verder op pbl.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 april 2013

Vraag naar fysiek goud explodeert wereldwijd

Een blik op MarketUpdate leert ons dat de wereldwijde vraag naar fysiek goud explodeert in de laatste week. Ik bundel even de bericht van gisteren en vandaag die duiden op een sterke toename van de vraag naar fysiek goud, van Japan tot de Verenigde Staten.

Lees verder op freedombytes.info
Geplaatst op: vrijdag 19 april 2013

15 % van de goudmijnen staat onder water

De goudmijnaandelen werden mooi genegeerd bij de stijging van de beurs de laatste 2 jaar. Beleggers investeerden liever in ETF's die de goudprijs volgen. De daling van de goudprijs de afgelopen week brengt 15 % van de goudmijnen onder water zegt

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs