Nieuws / Artikelen met het woord

57325 artikelen gevonden. Artikel 34761 tot 34765
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 11 februari 2013

Jim Rogers: ‘Bill Gross heeft gelijk, pas op met US Treasuries’

Bill Gross van Pimco waarschuwt al geruime tijd dat zich op de markt voor Amerikaanse staatsobligaties een bubble heeft gevormd die ooit zal moeten ontploffen. Vorige maand leden die US Treasuries hun grootste verlies op jaarbasis in bijna een jaar.

Bovendien lijkt het leed nog niet te zijn geleden. Goldman Sachs Group Inc. en Wells Capital Management Inc. hebben al de zijde van Gross gekozen. Nu heeft de Pimco-man nog een belangrijke medestander gevonden, in de persoon van niemand minder dan Jim Rogers.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 11 februari 2013

Zware tijden voor woon- en modewinkels

ZEIST (ANP) - Meubelzaken en kledingwinkels kijken terug op een moeilijk 2012.

Voor de woonwinkels leverde afgelopen jaar 9,3 procent minder omzet op dan in 2011. In de modebranche liep de omzet met 6 procent terug, en in de schoendetailhandel was het omzetverlies 4,3 procent. Dat blijkt uit maandag gepubliceerde cijfers van brancheorganisatie CBW-MITEX.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 11 februari 2013

Verhandelde volumes op Wall Street belachelijk laag

Art Cashin, director of floor operations bij UBS Financial Services, vestigde de aandacht op het feit dat de verhandelde volumes laag waren en nog afnamen zodra vrijdag de Europese beurzen gesloten waren. Dat betekent dat nogal wat Europese beleggers op Wall Street handelden.

De beurs van Wall Street maakte vrijdag een niet zo slechte beurt, waarbij de Nasdaq in de buurt van het hoogste niveau sinds november 2000 afsloot. Toch waren de meeste investeerders enigszins afkerig om in de markt te stappen gezien het ontbreken van een nieuwe katalysator.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 11 februari 2013

Hoe profiteer je van de sneeuwstorm Nemo?

Natuurfenomenen zoals orkaan Sandy en de sneeuwstorm Nemo hebben wel degelijk een impact op de beurs. Het consumentengedrag wijzigt in deze situaties. Hoe speel je nu het beste in op de gevolgen van de sneeuwstorm Nemo.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 11 februari 2013

Stookolie morgen opnieuw fors duurder

Huisbrandolie wordt morgen duurder. Dat meldt de FOD Economie.