Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 34766 tot 34770
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 8 februari 2013

De oliesector is momenteel te duur

The Daily Trade Alert waarschuwt ons om momenteel te beleggen in de oliesector. Op basis van een historisch goede indicator, lijkt de markt momenteel overkocht. Dit wil niet zeggen dat de olieaandelen momenteel niet verder kunnen stijgen, maar het risico op een correctie is groter dan het potentieel.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 8 februari 2013

Europeanen moeten nu de buikriem aansnoeren

In Europa stond vandaag de boel zowat op stelten. De 27 leden van de Europese Unie hielden een nachtelijke monstervergadering, waaruit eindelijk een mager compromis tevoorschijn kwam. Dat Europa zal moeten bezuinigen verbaast ons uiteraard niet.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 8 februari 2013

Inflatie vs deflatie: hoe moet je beleggen?

Op The Silvermountain Blog staat een zeer mooie column van Gerard over de verschillen tussen inflatie en deflatie en vooral hoe je het best kan beleggen onder een van die situaties. Momenteel genieten we (officieel) nog van lage inflatie. De deflatoire krachten zijn sterk, maar worden langs alle kanten tegengewerkt. Welke kracht zal winnen, zal de toekomst uitwijzen, het is gewoon een kwestie van u voor te bereiden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 8 februari 2013

Soros: De euro zal de Eurozone vernietigen

Enkele weken geleden klonken er nog veel positieve geluiden uit Davos dat de Europese crisis bezworen is. Maar niet volgens Georges Soros

. Hij verminderde zijn blootstelling aan Europa dan ook drastisch. De Eurozone is niet meer wat oorspronkelijk de bedoeling was zegt hij, de euro zal de Eurozone vernietigen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 8 februari 2013

David Woo: Amerika staat voor de weken van de waarheid

David Woo van BofA/ML is een van de briljantste analisten op Wall Street. Volgens Woo staat Amerika voor de weken van de waarheid. Er is een grote divergentie ontstaan tussen de S&P 500 en het consumentenvertrouwen. Een van beide zal moeten corrigeren aldus Woo op