EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34766 tot 34770 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 3 april 2013

Tissen: ‘Druk op de ketel is te hoog’

René Tissen, RTLZ | Ik pleit voor een Europa dat gebouwd is op de solidariteit tussen mensen en op de onderlinge bereidheid van burgers om elkaar door deze moeilijke tijden heen te slepen. Dus het tegenovergestelde van wat er nu gaande is. De situatie in Europa neemt momenteel dramatische vormen aan. Vooral in Zuid-Europa begint de bevolking het kookpunt van de eigen ellende te bereiken en de geschiedenis leert dat als er nu niet snel iets ten goede van burgers wordt gedaan, de bevolking zich uiteindelijk tegen de staat zal verzetten. Zullen er binnenkort regeringen omver worden geworpen?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 3 april 2013

Weer een Europese minister die een oplichter blijkt

Hij was de man achter de 75% belasting: rijkaards moesten in Frankrijk voelen dat het asociaal is om rijk te zijn. De staat ging afpakken wat die rijke mensen teveel verdienen.

Maar de Franse minister van Begroting, Jérôme Cahuzac, maakte voor zichzeld een uitzondering: hij bleek zijn geld in veiligheid te hebben gebracht op buitendlanse rekeningen.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: woensdag 3 april 2013

Een op zes huishoudens heeft schulden

Ruim 1 op de 6 Nederlanders (17,2 procent) heeft schulden. Bij tussen de 373.00 en 531.000 huishoudens is sprake van problematische schulden.

Ook jongeren, ouderen en hogeropgeleiden komen steeds vaker in de problemen. Dat blijkt uit een onderzoek van het ministerie van Sociale Zaken dat staatssecretaris Jetta Klijnsma woensdag naar de Tweede Kamer heeft gestuurd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 3 april 2013

IMF: geen extra bezuinigingen voor Nederland

De Nederlandse regering hoeft niet meer te bezuinigen dan gepland. Dat concludeert het IMF na een twee weken durend bezoek aan ons land. De prioriteit van de regering moet liggen bij het herstellen van de groei en het beperken van risico´s.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: woensdag 3 april 2013

Op naar een toekomst van overvloed!?

Op 2e paasdag, (1 april) werd in de serie Tegenlicht een programma uitgezonden over de mogelijkheid voor ieder om, met gemak, te leven in een wereld van overvloed. Het was prachtig en inspirerend om te zien, liet mijn hart sneller kloppen, bracht beelden en een gevoel van blijdschap en warmte en natuurlijk de vraag waarom we ons dan eigenlijk van de ene crisis naar de andere bewegen.

Focus op potentiële gevaren

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs