EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
66
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34776 tot 34780
Geplaatst op: woensdag 13 maart 2013

Pensioen-/hypotheekplan met gejuich ontvangen

'Verkenner' Kees van Dijkhuizen liet maandag weten dat er beweging zit in het plan om pensioenfondsen, die honderden miljarden beheren, te laten investeren in hypotheken. Hij overlegde hier de afgelopen weken over met de financiƫle sector, in opdracht van minister Stef Blok van Wonen.

Lees verder op bnr.nl
Geplaatst op: woensdag 13 maart 2013

Huidige ontwikkeling van de goudprijs versus 2012

Vorig jaar was een goed jaar voor de prijs van goud. Het edelmetaal behaalde in een jaar tijd een rendement van 8,26%, waarbij de koers aan het einde van 2012 bleef steken op 1657,5 dollar per troy ounce. In 2013 is het voor de goudprijs alleen maar bergafwaarts gegaan, aangezien het edelmetaal nu reeds 6% lager staat dan op 01-01-2013. Hiermee is de huidige ontwikkeling van de goudprijs precies tegenovergesteld aan de ontwikkeling die goud doormaakte in 2012.

Lees verder op prijsvangoud.nl
Geplaatst op: woensdag 13 maart 2013

Roep om pull back op Wall Street wordt steeds groter

De investeerders hebben een rustpauze ingelast. Die rust is broodnodig want zowel de Dow Jones Industrial Average als de S&P 500 zijn al 7 dagen op rij gestegen. Nogal wat investeerders hebben het bijltje er even bij neergelegd, de verhandelde volumes zijn flinterdun.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 13 maart 2013

In Soedan zoeken 750 duizend mensen dagelijks naar goud

In Soedan zoeken dagelijks 750 duizend mensen naar goud in verschillende kleinschalige goudmijnen. Het edelmetaal is het belangrijkste exportproduct van Soedan, sinds de onafhankelijkheid van het zuidelijke gedeelte van het land. Dat gedeelte is rijk aan olie. Soedan verwacht een goudproductie van 50 ton in 2013.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2013

Britse bankensector houdt £60 miljard aan verliezen verborgen

Britse banken moeten gezamenlijk nog minimaal £30 miljard afschrijven op slechte leningen, zo schrijft een consultancybureau in haar rapport. Voor veel slechte leningen zijn nog geen voorzieningen getroffen. Ook voor uitgestelde bonussen hadden banken geen geld opzij gezet.

Lees verder op MarketUpdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs