Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 34776 tot 34780
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 8 februari 2013

Kyle Bass over aandelen, inflatie en Zimbabwe

Hayman’s Capital oprichter Kyle Bass staat bekend als de man van de Japan trade, maar als hem wordt gevraagd naar de euforie op Amerikaanse aandelenmarkten komt Bass met een duidelijk signaal. Of de Dow Jones de grens van 14.000 nu wel of niet passeert, beleggers moeten naar de lange termijn kijken. Zolang centrale bankiers monetair blijven

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 8 februari 2013

Madrid wordt thuishaven van grootste goktempel van Europa

In het Spaanse Alcorcon nabij Madrid zal een enorm gokcomplex, goed voor 750 hectare, gebouwd worden. Dat meldt de Las Vegas Sands corporation.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 8 februari 2013

Griekse belastinginkomsten dalen 16 %

De Griekse politici verklaarde de laatste tijd met veel plezier dat Griekenland de bodem had bereikt. Het einde van de Griekse tragedie was nabij, de economie zou verbeteren en de schulden zouden afbetaald worden. Maar dat was zonder de realiteit gerekend. Ondanks belastingverhogingen

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 8 februari 2013

'Fed kocht dit jaar meer staatsobligaties dan er uitgegeven werden'

Het tempo waarin de Fed staatsobligaties koopt ligt dit jaar al hoger dan het tempo waarin de staatsschuld oploopt. Tot en met 6 februari groeide de staatsschuld met $47,2 miljard, maar de Fed kocht in deze periode $51,1 miljard aan Amerikaanse staatsschuld op. Als de Fed de rest van het jaar $45 mrd per maand blijft opkopen zal ze 64% van het begrotingstekort van de VS in 2013 financieren.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 8 februari 2013

Column Kees de Kort | Prinsjesdag van de Europese Unie

"Draghi hoopt dat het binnenkort beter gaat, maar wijst er wel op dat de risico's op dit moment aan de onderkant liggen. Dus: hou rekening mee tegenvallers de komende tijd. Dat is natuurlijk niet zo verrassend voor mensen die de economie volgen", vertelt De Kort.