EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34781 tot 34785
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2013

Verwachte bedrijfswinsten worden naar beneden bijgesteld

Hoe je het ook draait of keert, het zijn de bedrijfswinsten die als een rode draad door de beurs lopen. Op termijn keren de aandelen zich altijd terug naar het niveau van de bedrijfswinsten. Kijk maar naar Apple, waar de verwachte bedrijfswinsten reeds daalden terwijl het aandeel bleef stijgen. Ook nu worden de verwachte bedrijfswinsten van de S&P 500 neerwaarts bijgesteld, maar blijft de index rustig verder stijgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2013

Kort nieuws van de dag

Op beurs.com proberen we je de waarheid over uw geld te onthullen. Daarom leest u hier voornamelijk alles wat u in de media niet hoort of leest. Maar dagelijks wijken we even af en krijgt u een kort overzicht van de interessantste achtergrondinformatie in de media via het “Kort nieuws van de dag”

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2013

BofA: Het is tijd om financiële aandelen te verkopen

Financiële aandelen zijn zonder twijfel een van de drijvende krachten geweest achter de geweldige rally van de aandelen de laatste maanden en jaren. Bankaandelen doen het veel beter dan de bredere index. Maar volgens Bank of America is het nu tijd om wat gas te minderen en de winsten veilig te stellen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2013

Pensioenfondsen nemen hypotheken over van banken

Pensioenfondsen gaan een gedeelte van de hypotheeklasten van banken op zich nemen. Dit is gunstig, omdat banken hierdoor sneller een hypotheek kunnen verstrekken aan de consument. Dit heeft dus weer tot gevolg dat de consument nu eerder in staat is een huis te kopen. Het nieuws komt voort uit een rapport van de commissie Van Dijkhuizen, meldt RTL Nieuws. Deze commissie onderhoudt contacten met de financiële sector om de woonsector uit het slop te halen.

Lees verder op koopwoningen.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2013

Opec voelt invloed van Amerikaanse schalie-olie

LONDEN (Dow Jones)--Leden van de organisatie van olie-exporterende landen, de Opec, schatten in dat de vraag naar door hun geproduceerde olie in 2013 met zo'n 100.000 vaten per dag afneemt. Dit komt vooral door de groeiende productie van niet-leden, en dan met name van Noord-Amerikaanse schalie-olie.

In 2013 zal de olieproductie van niet-Opec-leden groeien met 1 miljoen vaten per dag, waarbij in de Verenigde Staten het hoogste productieniveau sinds 1985 zal worden bereikt, schat de Opec in. Omdat de groep nog wel struikelblokken blijft zien voor de Amerikaanse olieproductie, kunnen de vooruitzichten gedurende het jaar neerwaarts bijgesteld worden.

Lees verder op beurs.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs