EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
61
kliks
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
35
kliks
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34791 tot 34795 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 3 april 2013

Rus moeten rekening in buitenland sluiten

Russische overheidsdienaren krijgen tot 1 juli de tijd om eventuele buitenlandse rekeningen of andere tegoeden op te doeken. Dit is onderdeel van wat president Vladimir Poetin het 'ont-offshoren' heeft gedoopt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 3 april 2013

De volgende 'zieke man' van Europa

Als de Franse rente zou stijgen omdat beleggers zich zorgen maken over de economie en de schuldenlast, moet wellicht de ECB Frankrijk te hulp schieten, waarschuwt Danske Bank.

De indicatoren voor de industriële productie stelden in het eerste kwartaal van dit jaar teleur en wijzen nu op een verdieping van de recessie die gaande is. In februari waren deze indicatoren zelfs slechter dan die van Italië en Spanje, die al zeer beroerde cijfers presenteerden.

Lees verder op beurs.nl
Geplaatst op: woensdag 3 april 2013

Rusland waarschuwt onderdanen: Haal je geld weg bij Westerse banken

De Russische Minister van Buitenlandse Zaken heeft een dringend bulletin naar al zijn ambassades gestuurd met de boodschap om de Russische onderdanen op de hoogte te brengen dat ze onmiddellijk hun geld moeten weghalen bij de Westerse banken. Het Kremlin vreest dat Europa en de Verenigde Staten bezig zijn met de grootste financiële diefstal uit de geschiedenis.

De waarschuwing komt op initiatief van Eerste Minister Medvedev die eerder al liet weten dat Europa een grote fout heeft begaan en gereageerd heeft zoals voormalige Russische beleidsmakers waarbij er totaal geen rekening werd gehouden met de bevolking. Maar dit is de 21e eeuw en iemands bezit zou nu toch gerespecteerd moeten worden aldus Medvedev.

Lees verder op freedombytes.info
Geplaatst op: woensdag 3 april 2013

VN-chef: Crisis Noord-Korea loopt uit de hand

De VS en Noord-Korea hebben elkaar de afgelopen dagen verschillende malen de spierballen laten zien. Zo stuurde Amerika bijvoorbeeld extra gevechtsvliegtuigen naar Zuid-Korea. Noord-Korea maakte vandaag bekend dat de kernreactor van Yongbyon weer open gaat. Die reactor werd in 2009 gesloten in het kader van een internationaal verdrag.

"Alles moet tot rust komen, want deze situatie kan, ook vanwege het gebrek aan communicatie, op een spoor belanden dat niemand moet willen volgen", zegt Ban. Hij biedt zijn hulp aan om gesprekken op gang te brengen. Ook roept hij Noord-Korea op zich aan de resoluties van de VN-Veiligheidsraad te houden.

Lees verder op bnr.nl
Geplaatst op: woensdag 3 april 2013

40.000 studentenjobs minder deze zomer

Deze zomer zullen er 40.000 minder studentenjobs beschikbaar zijn voor studenten die iets willen bijverdienen. Dat komt neer op een daling met tien procent ten opzichte van vorig jaar. Vooral in de grootwarenhuizen, technologiebedrijven, metaalfabrieken en bij voedingsproducten zullen minder jobs te vinden zijn, schrijven de Coreliokranten.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs