EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34791 tot 34795 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 18 april 2013

Waar ligt de bodem voor goud?

Mijn mailbox zit vol met beleggers die mij vragen waar de bodem voor goud ligt.

Mijn mailbox zit vol met beleggers die mij vragen waar de bodem voor goud ligt.

De waarheid is ... ik heb geen flauw benul!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 18 april 2013

DNB waarschuwt voor nieuwe escalatie crisis

Hernieuwde escalatie van de Europese schuldencrisis blijft een belangrijk risico voor de financiële stabiliteit in Nederland. Daarvoor waarschuwt De Nederlandsche Bank (DNB) in een donderdag gepubliceerd rapport.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 18 april 2013

Jouw banktegoed kan ook in beslaggenomen worden

Realiseer het goed, we leven in een gevaarlijke tijd, de maatregelen van overheden, ministers van financiën, en ambtenaren over de hele wereld hebben ons op de rand van de afgrond gebracht, naar volledige ineenstorting, hetwelk eindigt met monetaire onrust, voedseltekorten, paniek, sociale onrust en totale ontwrichting van de middenklasse en de infrastructuur. Nadat de EU de ongekende stap heeft genomen de middelen van particuliere spaarders in Cyprus in beslag te nemen, is de ware EU-aap uit de mouw gekomen. De volgende keer is jouw rekening ook in gevaar. Neem deze boodschap ter harte en stuur die door aan je vrienden als een serieuze waarschuwing. Jim Rogers suggereert dat de tijd bijna op is en dat degenen met eigen middelen zich moeten voorbereiden op het ergste. Hij geeft je deze waarschuwing:

Lees verder op
Geplaatst op: donderdag 18 april 2013

Bitfloor Bitcoin Exchange stopt

Bitcoin-exchange Bitfloor stopt ermee. De exchange belooft dat iedere gebruiker zijn geld terugkrijgt. De dienst voor het handelen in en omwisselen van Bitcoins stopte vorig jaar al tijdelijk na een hack en gooit nu definitief de handdoek in de ring.

Lees verder op tweakers.net
Geplaatst op: donderdag 18 april 2013

Hoe maximaal rendement boeken met private equity

Iemand als Warren Buffett weet dit al langer dan vandaag. De beste rendementen worden niet behaald op de algemene aandelenmarkt. De beste beleggingen worden gerealiseerd via private plaatsingen. Private equity doet het de laatste 10 jaar gemiddeld 5,7 % beter dan de S&P 500. En sinds enkele jaren is het mogelijk om te investeren in private equity via enkele gespecialiseerde bedrijven die nu op de beurs noteren zegt

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs