Nieuws / Artikelen met het woord

57875 artikelen gevonden. Artikel 34811 tot 34815
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 21 februari 2013

Goud daalt iedere maandag als de Amerikaanse beurs open gaat

Je kan het bezwaarlijk toeval noemen. De goudprijs daalt iedere maandag als de Amerikaanse beurs zijn handel opent.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: donderdag 21 februari 2013

Nl'se Startupbootcamp hangout voor Amerikaanse bedrijven

Het is bijna lente in Amsterdam, je voelt de opwinding over het nieuwe voorjaar onder de mensen en zeker in de Startupbootcamp-burelen.

We zijn bijna klaar met de selectie van de beste twintig teams voor ons programma van 2013 waarvan er tien uiteindelijk mogen deelnemen. Uiteraard hopen we dat deze 'klas' nog beter is dan die van vorig jaar die al onze verwachtingen al overtrof.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 21 februari 2013

‘Een death cross bij goud stelt niet veel voor’

Er wordt veel gesproken over de huidige death cross bij goud. Een death cross is een technisch signaal waarbij het 50-daags gemiddelde door het 200-daags gemiddelde zakt. De tegenhanger is de golden cross. Deze technische signalen zouden de beweging versterken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 21 februari 2013

Nederlands jongetje (8) doneert spaargeld aan bedrijf in nood

Het Nederlandse echtpaar Jacqueline (47) en Jordi Ramon (45) heeft in een paar dagen tijd 50.000 euro bij elkaar gesprokkeld, daarmee is hun cateringbedrijf La Luz gered. De meeste bijzondere bijdrage kwam van de 8-jarige Twan Vissers uit Hendrik-Ido-Ambacht (provincie Zuid-Holland).  Twan had in de Nederlandse krant Algemeen Dagblad over de financiële problemen van het koppel gelezen en besloot ze meteen te helpen. Hij kieperde zijn spaarpot om en doneerde 50 euro.

Bron: dvhn.nl
Geplaatst: donderdag 21 februari 2013

Aantal werkzoekenden Noorden explosief toegenomen

EMMEN/ASSEN - Het aantal werklozen in Drenthe is het afgelopen jaar explosief gegroeid. Er zijn in twaalf maanden tijd meer dan vijfduizend werkzoekenden bijgekomen. Ook in Groningen zijn er veel werkzoekenden bijgekomen. Het aantal mensen met een WW-uitkering is in die provincie met 19 procent toegenomen. Eind januari telde Drenthe bijna 21.000 inwoners die ongewild zonder baan zitten. In Groningen ligt dat nog vele duizenden hoger. Dat blijkt uit de nieuwste cijfers van het UWV en het CBS die gisteren zijn gepresenteerd.

Hoewel de toename van het aantal WW-uitkeringen in alle sectoren zichtbaar is, springt vooral in januari de toename van aanvragen van ontslagen medewerkers uit de financiële en zakelijke diensten in het oog.