EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34811 tot 34815 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 18 april 2013

Nederlander, wat doe jij zelf aan de crisis?

Werkloosheidscijfers rijzen de pan uit en een krampachtig lachende premier probeert ons te verleiden geld uit te geven, zo niet dan komt hij het straks zelf wel halen. Rutte moet echter beseffen dat waar niets is, de keizer zijn recht verliest. Na het zuur en nimmer gekregen zoet van ex-premier Balkenende (CDA) en zijn financiële ‘partner in crime’ Gerrit Zalm (VVD) mocht in oktober 2010, en nogmaals in 2012, Mark Rutte het proberen. Het zuur werd echter zo bitter als gal. Nederland zakt(e) onder zijn leiding nog dieper in het moeras, zonder enig zicht op verbetering.

Lees verder op citareg.nl
Geplaatst op: donderdag 18 april 2013

Gouden tip

"Over time, always and forever, equities will outpace commodities. Equities will also outpace consumer and producer inflation. It has to be this way. Why? Human ingenuity will always find more productive ways to stretch our available resources. Our capacity to make our own lives better is timeless, relentless, and powerful."

Lees verder op iex.nl
Geplaatst op: donderdag 18 april 2013

Woorden van een “Insider”

Vanmorgen heb ik de eer gehad om iemand van de COMEX aan het woord te zien, die hier op de CBOE in Chicago ons kantoor kwam binnenlopen, omdat hij een kennis is van Andrew Keene. Ik heb van de situatie gebruik gemaakt om zijn woorden zo accuraat mogelijk te noteren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 18 april 2013

Waar ligt de bodem voor goud?

Mijn mailbox zit vol met beleggers die mij vragen waar de bodem voor goud ligt.

Mijn mailbox zit vol met beleggers die mij vragen waar de bodem voor goud ligt.

De waarheid is ... ik heb geen flauw benul!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 18 april 2013

DNB waarschuwt voor nieuwe escalatie crisis

Hernieuwde escalatie van de Europese schuldencrisis blijft een belangrijk risico voor de financiële stabiliteit in Nederland. Daarvoor waarschuwt De Nederlandsche Bank (DNB) in een donderdag gepubliceerd rapport.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs