EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34821 tot 34825 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 2 april 2013

Economisch beeld eurozone blijft somber

Het economisch beeld van de eurolanden blijft dit jaar voorlopig onverminderd somber. De werkloosheid is in de eerste maanden van dit jaar opgelopen tot een recordniveau, terwijl de activiteit in de industrie verder is gekrompen. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 april 2013

Jim Rogers: Neem je geld en maak dat je weg bent

Ook Jim Rogers is geschrokken van de oplossing in Cyprus. Volgens Rogers is er een precedent geschapen, ook al beweren ze bij hoog en bij laag dat de confiscatie van spaargeld in Cyprus een uniek geval is. "Denk aan die arme Cypriotische zielen die dachten dat spaargeld veilig was", zegt Roger, "ik neem ook mijn maatregelen" aldus

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 2 april 2013

Column Kees de Kort | Het gaat met Italië de verkeerde kant op

Als het nou goed zou gaan in Italië, dan zou je zeggen: dan maakt het allemaal niet zoveel uit. Dan regelt het zichzelf wel. Maar als je gewoon de cijfers van Italië volgt: daar gaat het allemaal de verkeerde kant op. Dat zijn allemaal indicaties: geen regering, geen toekomst, slechte cijfers. Dat maakt nerveus, en nervositeit wordt meestal vertaald in lagere koersen en hoge rente. Dat creëert dan weer extra problemen.In de Italiaanse politiek is op de een of andere manier op dit moment geen probleemoplossend vermogen. Dat is de belangrijkste oorzaak van een heleboel ellende.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 april 2013

Dit is de goedkoopste 3D printer ter wereld!

Bloomberg TV had een gesprek met Jon Buford, de maker van de goedkoopste 3D printer ter wereld.

Zijn printer is te koop voor amper 200 dollar. Inmiddels heeft Buford voor 500.000 dollar aan bestellingen, maar hij verwacht zo’n 5 miljoen dollar aan bestellingen te krijgen tegen 2015.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 2 april 2013

Saoedi-Arabië overweegt verlaging importheffing op goud

In Saoedi-Arabië overweegt men de importheffing op zuiver beleggingsgoud te verlagen van 5% naar 2%, zodat de heffing weer op gelijk niveau komt met andere Golfstaten in de regio. Een lagere importheffing moet ervoor zorgen dat er meer goud het land in komt en dat de markt wordt opengebroken voor goudhandelaren uit andere landen zoals China, Zuid-Korea, Singapore, Turkije en Italië.

Lees verder op
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs