EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34831 tot 34835 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 5 april 2013

Centrale banken worden wild!

De centrale banken ontzien niets of niemand, in hun inspanningen om de wereld weer een normale plaats te worden zijn alle middelen goed. De Europese centrale bank ging waar geen enkele andere centrale bank voordien ooit was geweest: in de spaarrekeningen van de bankklanten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 5 april 2013

Column Kees de Kort | Meer minnetjes en minder plusjes

Volgens De Kort is er daardoor maar één conclusie mogelijk: "De richting van de beweging is nog steeds omlaag. Maar het motto van alle Europese autoriteiten is dat alles binnenkort beter wordt. Maar Mario zit gewoon te turven en ziet steeds meer minnetjes en meer plusjes. Dat is eigenlijk gewoon zeggen dat één plus één twee is of dat het morgen weer licht wordt.""Het is ongelofelijk dat men daardoor nog verrast is: je kan toch zelf ook gewoon volgen wat er gebeurt met de huizenmarkt, arbeidsmarkt en inkomensontwikkeling."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 april 2013

Doodsbedreigingen voor Cypriotische president en voorzitter centrale bank

De politie in Cyprus onderzoekt een brief met doodsbedreigingen aan het adres van president Nicos Anastasiades, de voorzitter van de centrale bank Panikos Demetriades en hun families. De e-mail, die dateert van 20 maart, werd gestuurd naar de krant Politis, die hem doorspeelde aan de politie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 5 april 2013

Zit China achter de grondstoffencrash

Vorige week heeft de China Banking Regulatory Commission (CBRC) aangekondigd om de wealth management products (WMPs) aan te pakken. 

Vorige week heeft de China Banking Regulatory Commission (CBRC) aangekondigd om de wealth management products (WMPs) aan te pakken. 

Sindsdien hebben de grondstoffen een duik genomen. WMP's zijn een onderdeel van het Chinese schaduwbankieren en hebben een grote impact op de vastgoedsector.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 5 april 2013

Geen online betalingen mogelijk via iDeal

Het betalingssysteem iDeal kampt sinds vrijdagmiddag met een storing. Dat meldde de websiteiDeal-status. Die website houdt de status van iDeal in de gaten. "Betalen via iDeal bij alle banken niet mogelijk", meldt de website op Twitter.

Lees verder op trouw.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs