EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34846 tot 34850 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 2 april 2013

Bedrijvigheid in industrie neemt verder af

De inkoopmanagersindex, die de bedrijvigheid in de sector weerspiegelt, daalde van 49,0 in februari tot 48,0 vorig maand. Een cijfer onder 50 duidt op krimp, daarboven op groei.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 april 2013

Kadaster merkt crisis huizenmarkt

Het Kadaster heeft last van de verslechterde vastgoedmarkt. De organisatie heeft vorig jaar 3,4 miljoen euro winst behaald, 15,1 miljoen minder dan in 2011. Dat blijkt uit het dinsdag gepubliceerde jaarverslag van het Kadaster.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 april 2013

Waarde Bitcoins in twee weken verdubbeld naar $100

De waarde van Bitcoins is de afgelopen weken sterk gestegen. Kostte één Bitcoin begin dit jaar nog iets meer dan $13, vandaag de dag moet men er $100 voor neertellen. De marktwaarde van alle Bitcoins brak recent door de $1 miljard heen. Wat moeten we met dit alternatieve geld?

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 april 2013

Wat is Bitcoin nu eigenlijk?

In de nadagen van de debacle in Cyprus steeg de waarde voor een Bitcoin naar ongekende hoogtes. Er werd hier en daar al gezegd dat Bitcoin de laatste veilige haven is of zelfs al het nieuwe goud.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 2 april 2013

Dit ziet een Cyprioot als hij inlogt op zijn rekening

Spaarders in Cyprus dreigen de Europese redding nog zwaarder te betalen. 60 % van het spaargeld boven de € 100.000 zijn ze mogelijk kwijt. Een verplichte eenmalige belasting voor spaartegoeden hoger dan 100.000 euro, in ruil voor aandelen van Bank of Cyprus, zou de waarde met 37,5 procent verlagen. Daarnaast zouden ze nog eens 22,5 procent kunnen verliezen, als beslist wordt dat meer geld nodig is om de banken te redden.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs