EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34851 tot 34855 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 5 april 2013

Goud is een politiek spel geworden

De daling van de goudprijs was perfect getimed en geregistreerd volgens Jim Sinclair.

De daling van de goudprijs was perfect getimed en geregistreerd volgens Jim Sinclair.

De daling van de goudprijs moet ervoor zorgen dat de fiatmunten in een goed daglicht worden geplaatst. Een daling zoals we die deze week zagen, kan alleen maar door manipulatie van de goudprijs. Er zijn geen fundamentele redenen te vinden die een dergelijke daling rechtvaardigen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 5 april 2013

Miljoenen Nederlanders krijgen minder pensioen

Leonie Hogervorst,

Leonie Hogervorst,

DeWereldMorgen.be | 68 Nederlandse pensioenfondsen kortten op 1 april hun uitgekeerde pensioenen tot wel 7 procent. Dit moesten zij onder druk van De Nederlandsche Bank, die de dekkingsgraad weer op het gewenste niveau van 105% wil zien. 5,6 miljoen Nederlanders worden hierdoor geraakt: een derde van het totaal aantal inwoners van Nederland. En bij deze korting blijft het niet: in 2014 zullen sommige fondsen nogmaals een korting doorvoeren.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 april 2013

De schuld en het einde van Japan perfect in beeld

Onderstaande video van Addogram geeft perfect de situatie weer in Japan, het legt uit hoe de situatie onhoudbaar is geworden en wanneer en hoe het uiteindelijk zal leiden tot een default van de Japanse schuld. Deze video moet je gezien hebben om de situatie in Japan te begrijpen. Deze situatie is een blik in de toekomst voor Europa en Amerika.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 5 april 2013

Zo ziet de kapitaalvlucht uit Italië eruit

Silvio Berlusconi heeft ooit eens gezegd dat belastingontduiking en omkoping gewettigd is zolang iedereen het doet. Nu verklaart de CEO van Italië zijn grootste bank, UniCredit, dat de confiscatie van spaargeld geen probleem is, zolang ze het overal toepassen. M.a.w. gangsterpraktijken zijn dus gewettigd zolang iedereen het maar doet. Dit zet de Italianen aan om bizarre oplossingen te zoeken om hun kapitaal veilig te stellen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 5 april 2013

De ultieme Bitcoin Infographic (+ volg live de prijs van de Bitcoin)

Onderstaande infographic van Visual Capitalist geeft een mooi overzicht van de populairste munt van het moment. Deze infographic is de perfecte aanvulling op ons artikel.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs