EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
36
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34851 tot 34855
Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2013

Grootste reƫle loondaling in het Verenigd Koninkrijk: TUC

Workers in the UK have seen the biggest fall in real wages than anywhere in the world's top 10 developed economies, according to a new study.

Your career Unpaid overtime - Your rights 10 steps to getting a new job Beginner's guide to self-employment The ten best-paying jobs in the UK, and why The most recession-proof job sectors

Lees verder op co.uk
Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2013

ECB verlaagt economische vooruitzichten, geen nieuwe stimulus

FRANKFURT (Dow Jones)--De Europese Centrale Bank (ECB) heeft donderdag zijn ramingen voor het bruto binnenlands product van de eurozone verlaagd, terwijl president Mario Draghi erop wijst dat de risico's voor de economie neerwaarts gericht blijven.

Lees verder op beurs.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2013

Dow Jones vestigt derde hoogterecord op rij

De beleggers op Wall Street blijven in recordhumeur. De Dow Jones Industrial-index sloot vandaag voor de derde dag op rij op een nieuwe recordhoogte. Handelaars wijten de aanhoudend positieve stemming op de aandelenmarkten aan de positieve conjunctuurgegevens. Voor beursopening werden de weekcijfers over het aantal aanvragen nieuwe werkloosheidsuitkeringen positief onthaald. Nadien volgden goede cijfers over de productiviteit in de VS.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 7 maart 2013

Japanse juwelier maakt gouden linkervoet Messi

Een Japanse juwelier heeft een gouden replica gemaakt van de linkervoet van Lionel Messi. Nu kan men ook letterlijk spreken van een gouden voet, een object dat voor het goede doel geveild zal worden in Tokyo en dat getaxeerd is op $5,25 miljoen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 7 maart 2013

Record van de Dow Jones is nep

IEXprofs kwamen we bij onderstaande grafiek van Reuters & Bespoke Investment Group. Sinds 1994 heeft de inflatie ervoor gezorgd dat de helft van de winst van de Dow Jones is weggevallen. Als er helemaal geen rekening met de inflatie zou worden gehouden, dan zou de Dow Jones 140 keer zo hoog te staan als 100 jaar geleden. Wordt de inflatie wel meegerekend, dan staat de Dow Jones nog maar 7 keer zo hoog.

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs