EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
24
kliks
20
kliks
14
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34866 tot 34870 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 4 april 2013

Cyclische analyse goud: Bodem op 12 april

Goudvergelijken.nl | Vergelijk nu voor de beste goud en zilver prijzen!

Goudvergelijken.nl | Vergelijk nu voor de beste goud en zilver prijzen!

Een lange tijd hebben beleggers in goud en goudmijnaandelen moeten wachten op een bodem. Uit mijn cyclische analyse blijkt dat er een bodem zal worden gevormd op 12 april. Medio april bodemen alle weekcycli en is een rally te verwachten richting de $1800,- per troy ounce. Momenteel is er een bounce gaande. Daarna kan goud opnieuw wegzakken om definitief een cyclusbodem te voltooien. De rally kan krachtig worden omdat dezelfde cyclische momenten zich voordeden in juli 2010 en 2011 en in de afgelopen zomer. De afgelopen maanden heeft de prijs van goud zijwaarts bewogen. Een cyclusbodem medio april tussen de $1550 en $1600 per troy ounce zal wellicht een nieuwe impuls veroorzaken richting de laatste toppen in de goudprijs. Klik op de onderstaande afbeelding voor een grotere weergave.

Lees verder op Goudvergelijken.nl
Geplaatst op: donderdag 4 april 2013

0scillatie: Amerikaanse uitkeringsaanvragen schieten omhoog

And the economic (downside) hits keep on coming: PMI, ISM, Non-Mfg ISM, ADP and now Initial claims - five out of five misses as the US economy slowly but surely joins the rest of the world in resuming its downward trajectory. Moments ago initial claims printed a whopping 385K, far above expectations of 353K, and far above the upwardly revised 357K (was 353K before). This was the biggest miss to expectations since November. Also, excluding the Sandy abberations, this was the biggest two week surge in claims since April 2011. Continuing claims also missed, printing at 3063K, above expectations of 3050K. Sure enough, the excuses begin: sequester, Easter (two states estimated which means actual number is likely even worse), weather (unclear if warm or hot), Cyprus, and generally, stuff... Just not the economy. Never the actual economy. Because it is unpossible that with $85 billion inject per month into the market economy, that things would be just getting worse and worse.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: donderdag 4 april 2013

Column Kees de Kort | Sombere bril

Een voordeel als je de economie door een sombere bril bekijkt: het valt dan niet zo snel tegen. Precies de tactiek van Kees de Kort.En toch zegt hij soms iets heel anders dan je verwacht. "Nou, het was niet tegengevallen hoor. Het was natuurlijk allemaal niet geweldig. Mijn idee van de Amerikaanse economie is dat het allemaal een beetje doorsukkelt: dus een klein beetje groei. Daar horen dit soort cijfers bij. De arbeidsmarkt wordt wat beter en de inkoopmanagersindex gaat ook wat beter, maar daar is ook alles mee gezegd."Hij gaat verder: "Kijk, er zijn natuurlijk mensen die denken dat het binnenkort beter gaat met de Amerikaanse economie. Als je door die bril naar de cijfers kijkt, dan vallen ze tegen. Maar mijn bril is een andere. Ik denk dat het binnenkort slechter gaat. Dus dit past in het beeld dat mij voor ogen staat."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 4 april 2013

Janneke Willemse interviewt Willem Middelkoop

Janneke Willemse in gesprek met Willem Middelkoop. Main subject is natuurlijk goud. Via

7Ditches.tv.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 4 april 2013

Chinese familie Cheng koopt vijf Belgische hotels

De in Frankfurt gevestigde investeringsmaatschappij CTF Development, eigendom van de Cheng familie uit Hongkong, heeft de belangen van de Brusselse BRE/Europe Belgium Hotel Holding overgenomen in vijf Belgische hotels. CTF Development wil de hotels omvormen tot Pentahotels, een hotelgroep die ook in handen is van de familie Cheng. Een overnameprijs werd niet vrijgegeven.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs