EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34871 tot 34875
Geplaatst op: dinsdag 19 maart 2013

Inschrijven seminar “Spaarcenten & Pensioen: euro’s…, goud…, of… ?”

Zoals vorige week al aangekondigd en met enige vertraging dan nu toch de gegevens hoe u in kunt schrijven voor het seminar op 13 april.

Op 13 april 2013 houden we dit seminar op de locatie MeetingDistrict te Nieuwegein. Start seminar om 13.00 uur tot circa 17.00 uur. Als sprekers hebben we Toine Manders, Frank Karsten, Robert de Waard en Willem Middelkoop. De sprekers zullen elk circa 20 minuten een onderwerp bespreken en bij elke spreker heeft u daarna circa 10 minuten de mogelijkheid vragen te stellen en reacties te geven.

Lees verder op vrijspreker.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 maart 2013

Cyprus mag schuiven met spaardersheffing

Cyprus krijgt de ruimte om met de percentages van de heffing op spaargeld te gaan schuiven.

Cyprus krijgt de ruimte om met de percentages van de heffing op spaargeld te gaan schuiven.

Dat bleek uit de verklaring van de voorzitter van de zogeheten eurogroep, Jeroen Dijsselbloem, na telefonisch overleg tussen de ministers van Financiën van de 17 eurolanden maandagavond.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 maart 2013

‘Europeanen moeten vrezen voor hun geld’

De Duitse econoom Peter Bofinger heeft in een interview het Duitse weekblad Der Spiegel laten weten dat de onteigening van spaartegoeden in Cyprus niet alleen funest voor de Cyprioten, maar ook een extreem groot gevaar vormt voor het financiële systeem in de EU.  Een bankrun in andere Europese landen sluit Bofinger dan ook niet uit.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 maart 2013

Kyle Bass: ‘We leven terug in 2008, met onverantwoorde derivatenposities’

Kyle Bass heeft een grote positie opgebouwd tegen Japan. Hij zou zich ingedekt hebben voor een slordige $ 500 miljard. Kyle Bass is er van overtuigd dat Japan eindelijk klaar is voor de slachtbank. Als Bass gelijk krijgt, kan dit de Amerikaanse banken ontzetten veel geld kosten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 18 maart 2013

Goudproductie Zuid-Afrika daalt opnieuw

De goudproductie van Zuid-Afrika was in januari 8,1% lager dan een jaar geleden, zo maakte het Zuid-Afrikaanse bureau voor de statistiek bekend. De productie van platina-groep metalen steeg met 1,9%. Het land dat ooit met afstand de grootste producent ter wereld was neemt nu de vijfde plek in op de wereldranglijst.

Lees verder op Goudstandaard.com

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs