Nieuws / Artikelen met het woord

57875 artikelen gevonden. Artikel 34871 tot 34875
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 20 februari 2013

'36 Miljard euro illegaal weggesluisd uit Rusland'

MOSKOU - Ruim 36 miljard euro is in 2012 illegaal uit Rusland weggesluisd. Meer dan de helft van het totaalbedrag werd door een kleine groep mensen naar het buitenland overgeboekt.

Dat blijkt uit een studie van de Centrale Bank in Rusland waarvan de resultaten woensdagmiddag worden gepubliceerd, meldde de Russische krant Vedemosti dinsdag.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 20 februari 2013

Handelstekort Japan stijgt naar recordniveau

De Japanse economie leunt meer op import dan ooit tevoren, zo blijkt uit de laatste cijfers van de handelsbalans. Het tekort was in januari met ¥1.629 miljard groter dan ooit tevoren. Dat is zorgwekkend, omdat de goedkope munt juist de export moet stimuleren.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 20 februari 2013

Louis Vuitton verhoogt prijzen in Japan

Louis Vuitton, bekend van de luxe tassen en sieraden, heeft de prijzen van haar assortiment in Japan met 12% verhoogd. De prijsstijging is nodig omdat de import door de zwakke yen duurder is geworden. De yen verloor in drie maanden 13% tegenover de Amerikaanse dollar.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 februari 2013

CEO van Titan lacht Frankrijk uit in zijn gezicht

Titan is een wereldbedrijf. Titan is de enige onderneming die wielen en banden ontwerpt, test en produceert zowel voor de landbouw, bouw, bosbouw en mijnbouw. In een brief van de CEO van Titan aan de Minister van Industriële vernieuwingen wordt het Franse industriële beleid met de grond gelijk gemaakt.

How stupid do you think we are? zegt Maurice M. Taylor. Jullie willen een discussie opstarten, maar wij zijn diegene die geld heeft, de vakbonden hebben slechts de steun van de Franse regering. Een Franse boer wil enkel de goedkoopste banden, hij interesseert zich niet of die banden uit Frankrijk of China komen. De Franse industrie is gedoemd om te verdwijnen als er niets veranderd.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 20 februari 2013

Grieken staken massaal tegen bezuinigingen

ATHENE - De Grieken worden woensdag geconfronteerd met een massale staking die grote delen van het openbare leven stillegt. 

Ambtenaren, leraren en de medewerkers van de spoorwegen hebben het werk neergelegd uit protest tegen het bezuinigingsbeleid van de regering en de sterk toegenomen werkloosheid.