EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34876 tot 34880 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Britse supermarktketen Tesco verlaat VS

Het Britse supermarktconcern Tesco verlaat de Amerikaanse markt. Dat bevestigt het op twee na grootste detailhandelsbedrijf ter wereld bij de presentatie van de cijfers van zijn gebroken boekjaar.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Don’t fight the Bank of Japan!

De U.S. hebben Japan nog eens gewaarschuwd dat het land de koers van de Yen niet mag laten zakken om een concurrentieel voordeel te krijgen op de valutamarkten, maar dat verandert niet veel aan het algemene plaatje. De Bank of Japan heeft een grote bazooka bovengehaald en dat trekt heel wat aasgieren aan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Tiende minder wagens verkocht in EU

De verkoop van nieuwe personenwagens is in het eerste kwartaal met 9,8 procent gedaald in de Europese Unie. België ging in tegen die trend. In ons land werd een half procent meer nieuwe wagens ingeschreven (149.160 wagens in totaal) ten opzichte van de eerste drie maanden van 2012. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van Acea, de Europese koepel van autoconstructeurs.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Belgacom-top moet inleveren van regering

De Belgische staat zal zich op de algemene vergadering van Belgacom verzetten tegen het verloningsbeleid bij de telecomgroep. Minister van Overheidsbedrijven Jean-Pascal Labille (PS) wil paal en perk stellen aan de "excessen". Dat berichten de kranten De Tijd, De Morgen en Het Laatste Nieuws.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Herstel goudprijs verloopt met horten en stoten

De goudprijs lijkt voorlopig een bodem te hebben bereikt, maar daarmee is dan ook alles gezegd. In de loop van dinsdag trad eerst een herstel op, dat echter overtuigingskracht mist. Even leek het goud weer in de lift naar de onderste verdieping te hebben genomen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs