Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 34886 tot 34890
Bron: zerohedge.com
Geplaatst: donderdag 14 februari 2013

Frankrijk: Draconisch Cashcontrol - max. 1000 euro

French Prime Minister Jean-Marc Ayrault himself presided over Monday’s meeting of the National Anti-Fraud Committee—“a first for a head of government,” he said at the press conference afterward, to hammer home just how important this was. But he wasn’t worried about run-of-the-mill fraud that might fleece some old lady of her life savings. He was worried about people not paying their taxes.

So Ayrault trotted out his national plan, a 20-page document that outlined his all-out effort to go after any kind of behavior that could possibly deprive the government of those sorely needed euros. A seamless fit for France’s principle: squeeze hapless “fiscal residents” like lemons to get their last drop of juice—fiscal residents, because citizens or foreigners who live in France only part of the year and pay taxes in some other country escape income taxes in France.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

Iran gebruikt speciale eenheden om goud te smokkelen

Het is al langer bekend dat Iran goud gebruikt om onder zijn sancties uit te komen. Recent werd nog bekend dat Amerika de Verenigde Arabische Emiraten onder druk zet om het goudtransport tussen Dubai en Iran te stoppen. Maar Iran heeft nog verschillende bronnen om aan goud te geraken. Met dit goud probeert het land zich recht te houden.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

Mark Dice probeert een Silver Eagle te verkopen

Mark Dice deed laatst een poging om een gouden munt weg te geven aan iemand die de waarde van die munt ongeveer kon raden. Dat werd geen succes, dus pakt hij het anders aan. Dit keer wil hij een Silver Eagle muntstuk van ruim $30 ruilen voor een briefje van $1.. Het resultaat: Hilarische beelden!

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

Paardenvleesschandaal breidt zich uit naar België, Nederland en Zwisterland

De diepgevroren lasagnes bolognaise van het merk Picard die in België werden verkocht zijn dezelfde als in Frankrijk. Dat bevestigt het bedrijf Picard. Analyses in Frankrijk brachten aan het licht dat de lasagnes paardenvlees bevatten, ook in Zwitserland toonden tests aan dat in lasagnes van het merk Coop paardenvlees zat. Vanavond is bekend gemaakt dat in Nederland het vlees nu is aangetroffen in een product waar het niet in hoort.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

Obama doet 3D Printer aandelen exploderen

De markt mag dan wel niet enthousiast worden van de nieuwe State of the Union van Obama, de abonnees van het Technologie Rapport zijn inmiddels grote fans van de president!

Dat komt nadat hij in zijn uitgebreide speech de nodige aandacht gaf aan het 3D printer segment en het potentieel dat de sector te bieden heeft voor de toekomst van de VS.