EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34886 tot 34890 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 16 april 2013

Column Kees de Kort | Mario was erg diplomatiek

De Kort ziet er geen enkele hervormingen in. "Nee, natuurlijk niet. In het regeerakkoord zijn allerlei aanzetten gegeven om hervormingen in gang te zetten, maar het sociaal akkoord heeft al die aanzetten weer teruggedraaid", zegt hij tegen Paul van Liempt."De Nederlandse parlementariërs moeten het wel erg

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 april 2013

Het hoge woord bij Bill Gross is er uit: ‘Ik koop nu nog steeds goud’

In de Barron’s Roundtable in januari was Bill Gross, de bekende obligatiebelegger, positief voor het goud. Bij dit rondetafelgesprek wordt elk jaar aan enkele bekende Amerikaanse beleggers naar hun voorspellingen voor het komende jaar gepolst.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 16 april 2013

10 Bubbels uit de geschiedenis

Of de huidige goudcrash het begin is van een bubbel die leegloopt en daarmee in de geschiedenisboeken terecht zal komen, valt nog af te wachten. Vorige week maakte Bull Market Thinking een overzicht van 10 bubbels in de geschiedenis naar aanleiding van de explosie van de Bitcoin.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 16 april 2013

Algoritmes spelen steeds belangrijkere rol in prijsbewegingen bij het goud

David Greenberg, stichter van Greenberg Capital en voordien een NYMEX board director, werd eveneens gepolst naar zijn visies op de forse correctie die de goudmarkt door elkaar schudde. Hij verwees op de eerste plaats naar de rol van de ETF’s, de beursgenoteerde beleggingsfondsen die in goud beleggen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 16 april 2013

Waarschuwing: Chinese schuldengraad bedraagt al 240 % van bbp

De Chinese bedrijfsschuld bedraagt momenteel al meer dan 150 % van het bbp. Maar de totale schuldenberg in China is nog veel groter. Er zijn natuurlijk ook nog consumentenschulden, overheidsschulden en andere financiële schulden. In totaal zouden deze al 240 % van het bbp bedragen volgens

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs