EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34891 tot 34895 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2013

Gaan ze ons spaargeld omzetten naar aandelen van de banken?

Volgens Jim Sinclair zijn we in de volgende fase aangekomen om de economie aan te vuren. Quantitative easing heeft zijn kracht verloren, dus moeten de centrale banken iets anders proberen. Daarom dat ze nu proberen het geld van de spaarboekjes weg te jagen in de hoop dat deze in de economie terecht zal komen. Het probleem is dat als dit mislukt, we voor een nieuwe bankencrisis staan omdat de balansen van de financiële instellingen fors verzwakt zullen zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2013

Dit is waarom Amerikaanse aandelen het zoveel beter doen dan de rest

Amerikaanse beurzen zetten record na record neer terwijl de meeste andere beurzen in de wereld blijven sukkelen. In Europa staan de meeste beurzen nog maar 50 % hoger dan het dieptepunt van 2007/2008, de Chinese beurs kan zijn herstel na 4 jaren vagevuur niet doorzetten,... Dit komt voornamelijk doordat de winstcijfers van de Amerikaanse bedrijven zo gezond zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2013

Grootste daling beschikbaar inkomen in ruim 20 jaar

Het beschikbaar inkomen van huishoudens is in 2012 met 3,2 procent gedaald. Dit is de sterkste afname sinds het begin van de reeks in 1981.

Het beschikbaar inkomen van huishoudens is in 2012 met 3,2 procent gedaald. Dit is de sterkste afname sinds het begin van de reeks in 1981.

Dat bericht het Centraal Bureau voor de Statistiek vrijdag. De daling is toe te schrijven aan de afname van de werkgelegenheid, de inflatie en hogere afdrachten van belastingen en premies.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2013

De prijzen van nieuwe huizen moeten met tientallen procenten omlaag

De prijzen van nieuwe huizen moeten met enkele tientallen procenten omlaag om weer te kunnen concurreren met bestaande woningen. Gemeenten, projectontwikkelaars en bouwers slagen daar onvoldoende in, waardoor de markt voor nieuwbouw nagenoeg blijft stilliggen. Dat zeggen betrokken partijen op de huizenmarkt tegen het FD.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2013

Marc Faber: ‘Zelfs goud gaat je niet redden’

Marc Faber was te gast bij Tom Keene op Bloomberg TV. Hij gaf zijn visie op de markten en Faber is opnieuw behoorlijk negatief op aandelen, mede door oplopende waarderingen, dalende economische indicatoren en een stijgende dollar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs