Nieuws / Artikelen met het woord

58166 artikelen gevonden. Artikel 34891 tot 34895
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 27 februari 2013

Dit is de harde economische realiteit

Als ik door een gemiddeld dorp in Nederland loop, valt het me de laatste tijd op hoeveel borden ik zie hangen met “te huur”. Het ene na het andere winkelpand staat leeg en waar enthousiaste mensen 10 jaar geleden nog stonden te springen om hun leuke en gezellige winkeltje of broodzaak te openen, blijft het nu akelig stil en leeg. Niemand die het aandurft om zichzelf te committeren aan de hoge huurprijzen. Bij ons in het dorp in het oosten des lands leg je maar liefst 3000 euro per maand neer voor een klein winkelpandje. En dan moet je de voorraad in de winkel zelf nog aanschaffen en financieren, geen wonder dat er zoveel leeg blijft staan!

Bron:
Geplaatst: woensdag 27 februari 2013

US Mint verkocht in 2013 al bijna 11 miljoen Silver Eagle's

De US Mint heeft in de eerste twee maanden een recordhoeveelheid goud en zilver verkocht. De maand februari is bijna afgelopen en de teller staat op het moment van schrijven op bijna 11 miljoen Silver Eagle munten in totaal 228.000 troy ounce aan gouden Eagle en Buffalo munten. Niet eerder in de geschiedenis van de US Mint werden er in de eerste twee maanden van het jaar zoveel zilveren munten verkocht als in het afgelopen jaar. In 1999 werden er voor het laatst zoveel gouden munten verkocht gedurende de eerste twee maanden.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 27 februari 2013

Goldman Sachs: "Goudprijs gaat verder omlaag"

Volgens analisten van Goldman Sachs gaat de goudprijs verder omlaag. De daling die is ingezet zal aanhouden, omdat de reële rente aan het normaliseren is en omdat beleggers toch makkelijker goud-ETF's verkopen dan eerder werd aangenomen. Over een jaar is de goudprijs volgens de zakenbank $1.550 per troy ounce.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 27 februari 2013

US Mint verkocht in 2013 al bijna 11 miljoen Silver Eagle's

De US Mint heeft in de eerste twee maanden van het jaar nog nooit zoveel zilver verkocht als dit jaar. Januari was al een recordmaand met bijna 7,5 miljoen troy ounce en ook in februari was de verkoop goed. De eerste twee maanden samen waren goed voor bijna 11 miljoen troy ounce zilver, een derde van de productie over heel 2012!

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 27 februari 2013

Frans Minister ‘eist’ dat ECB meedoet met de valutaoorlog

De Franse Minister van industrie eist bijna dat de ECB zich mengt in de valutaoorlog om de waarde van de euro te doen dalen. De socialistische Minister, Arnaud Montebourg, gaat verder op zijn elan van omstreden uitspraken. Recent kreeg hij nog lik op stuk van de CEO van Titan.