Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 34921 tot 34925
Bron: zerohedge.com
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

We staan aan de vooravond van de Olie-Gate

It is a sad state of affairs that the entire world of energy, and consumer energy prices are all based upon a fraud of an energy contract masquerading as the Industry`s Benchmark, setting the price for all other grades. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

90 % van de olieplatforms maken gebruik van dit bedrijf

In Amerika zijn ze in de ban van de nieuwe energieboom die door Noord-Amerika raast. Analisten verwachten zelfs dat Amerika een grotere olie- en gasproducent zal worden dan Saoedi-Arabië tegen 2020. Dit heeft de interesse in de sector enorm doen opleven. Onderstaand bedrijf bezorgt zijn materiaal aan 90 % van de boorplatforms, wereldwijd.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

'Deal huizenmarkt goed voor bouwers'

Toch is dat niet genoeg om de huizenmarkt weer echt op gang te krijgen. Volgens de analisten moet daarvoor vooral het consumentenvertrouwen groeien en de arbeidsmarkt verbeteren.

Minister Stef Blok voor Wonen maakte dinsdagavond bekend dat er aan akkoord is gesloten over een pakket maatregelen. Dat pakket moet een impuls geven aan de bouwsector en voor doorstroming zorgen. De nieuwe hypotheekregels worden minder streng en er komen nieuwe stimuleringsmaatregelen voor de bouw.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

'Vrijhandelszone EU-VS komt steeds dichterbij'

BRUSSEL/WASHINGTON - Een Europees-Amerikaanse vrijhandelszone nadert met rasse schreden.

Aan beide kanten van de Atlantische Oceaan lijken de geesten rijp om allerhande heffingen en handelsbarrières weg te nemen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

Pleidooi voor Goudmijnaandelen!

Het zijn moeilijke tijden voor beleggers in goudmijnaandelen. Voor ons als specialisten in het segment zijn het zelfs ingewikkelde tijden geworden.

We moeten al ver terug gaan in onze carrière om nog zo verbaasd te zijn over een beurssegment. De reden hiervoor is niet ver te zoeken.