EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34921 tot 34925 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Goud & zilver crash: Grootste daling in 30 jaar

We wisten al dat wanneer de prijzen van goud en zilver in de lift zitten, margeverplichtingen worden verhoogd. Dat dit ook tijdens forse dalingen kan gebeuren, blijkt tijdens deze goud & zilver crash. De Shanghai Gold Exchange heeft de

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Citigroup verlaagt prognoses voor aluminium, koper en nikkel

Hét nieuws van de dag is uiteraard de aanhoudende verkoopgolf bij het goud, dat andere commodities meesleurt in de val. Citigroup verlaagde de prognoses voor aluminium, koper en nikkel, waarbij geen verbetering in h2 van dit jaar wordt verwacht. Citigroup denkt dus niet dat 2013 het jaar van de commodities zal worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Apen opnieuw betere beleggers dan specialisten

Aandelenindexen die willekeurig zijn opgebouwd, zijn succesvoller dan indexen die bepaald worden door marktkapitalisatie. Dat wil zeggen dat een chimpansee efficiënter zou investeren dan een mens. Dat blijkt alvast uit een studie die de Cass Business School uit Londen vandaag publiceert.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

'Euro is niet langer een valabele meeteenheid'

In zijn wekelijkse column in de Financial Times komt Wolfgang Munchau met een interessante stelling inzake het ECB-rapport waaruit eerder deze maand naar voren kwam dat Cypriotische huishoudens rijker zijn dan Duitse huishoudens.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Goldman Sachs speelt voor Nostradamus

Het minste wat kan worden gezegd is dat Goldman Sachs de nek durft uit te steken. Boven de Amerikaanse beurs hangt een dikke mist veroorzaakt door de grote pakken dollars die door de FED over de financiële markten wordt uitgesproken. Wie durft nog te voorspellen waar de beurs van Wall Street op het einde van dit jaar zal staan.

Het probleem is namelijk dat er de grootst mogelijke onduidelijkheid bestaat over de monetaire politiek die de FED volgt. Wanneer QE wordt stopgezet of stapsgewijze af te bouwen, kunnen de gevolgen navenant zijn. De toekomst ziet er dus hoogst onzeker uit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs