EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
60
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34926 tot 34930 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Ook Canada aast op het spaargeld

De redding van Cyprus opende de doos van Pandora. Door spaargeld te gebruiken om banken te redden, hebben ze ook andere landen op het idee gebracht dit in te voeren. Vorige week lanceerde Canada een economisch actieplan waarin vermeld staat dat spaargeld gebruikt mag worden in het geval een bank gered moet worden van de ondergang, zo staat op 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Economische crisis heeft Europa minder gezond gemaakt

De zware besparingsmaatregelen die de Europese regeringen hebben genomen om hun schuldenproblemen aan te pakken, hebben de regio niet alleen in een recessie geduwd, maar kunnen ook gedeeltelijk verantwoordelijk worden gesteld voor de uitbraak van ziektes die normaal niet in Europa worden opgemerkt en een opmerkelijke piek in zelfmoorden. Dat is de conclusie van een onderzoek van de London School of Hygiene and Tropical Medicine. De World Health Organization (WHO) heeft de Europese landen al gewaarschuwd niet radicaal te besparen op de gezondheidssector.

"Sinds de financiële crisis van vijf jaar geleden heeft de openbare gezondheidszorg in Europa zware budgetbeperkingen moeten doorvoeren, terwijl medische behandelingen werden gerantsoeneerd en ziekenhuisrekeningen duurder werden," merkt onderzoeksleider Martin McKee, professor Europese openbare gezondheid aan de London School of Hygiene and Tropical Medicine, op. "Landen die de openbare bestedingen het zwaarst hebben teruggeschroefd - Griekenland, Spanje en Portugal - hebben ook op medisch vlak de zwaarste klappen gekregen."

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Tekort Portugal loopt op naar 6,4 procent van het bbp

Het overheidstekort van Portugal is vorig jaar uitgekomen op 6,4 procent van het bruto binnenlands product (bbp). Dat meldt het Portugese statistiekbureau. Daarmee was het gat op de begroting groter dan een jaar eerder, toen het tekort uitkwam op 4,4 procent.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Jongen van 9 jaar heeft eigen bedrijf

Henry Patterson uit het Verenigd Koninkrijk heeft sindskort zijn eigen bedrijfje dat al 100 bestellingen heeft binnen gekregen. Zijn pas opgerichte bedrijf is een online winkel die, hoe kan het ook anders, snoep verkoopt…  Met zijn online winkel ‘Not Before Tea’ heeft hij zelfs al wat verdiend!

Henry verkoopt al sinds hij zeven was spulletjes om er geld mee te verdienen. Hij begon met het verkopen van mest langs de weg, vervolgens stapte hij over op eBay en nu heeft hij dus zijn online winkel ‘Not Before Tea’. Aldus de Engelse krant Daily Mail.

Lees verder op superspreekbeurt.nl
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Herhaling van 2008?

Wat is het verschil tussen een ‘journalist' en een ‘columnist'? Mijn voorstel: columnisten hebben meningen waarmee ze zich identificeren, journalisten hebben hypotheses die ze koel ontleden. Een goede columnist levert een zo sterk mogelijke onderbouwing van die mening, terwijl een goede journalist juist zoekt naar de weerlegging van zijn hypotheses. Vandaar dat de beste columns lezen als preken, en de beste journalistiek als wetenschap.

Lees verder op standaard.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs