EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34926 tot 34930 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Groei Afrikaanse economie versnelt tot boven 5 procent

De economische groei in het deel van Afrika ten zuiden van de Sahara zal in de periode 2013-2015 gemiddeld meer dan 5 procent bedragen. Toenemende investeringen, hogere grondstofprijzen en een aantrekkende wereldeconomie zullen daarvoor zorgen, voorspelt de Wereldbank vandaag in vooruitzichten voor de regio.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Frankrijk plant currency swap met China

Frankrijk lijkt klaar om een immense Yuan trading hub te worden in Europa. Parijs bezit momenteel al 10 miljard Yuan en is daarmee de 2e grootste bezitter van de Chinese munt in Europa, na Londen. Een nieuwe currency swap tussen Frankrijk en China moet de Yuan stimuleren als handelsmunt aldus Reuters

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

‘Vernietiging Euro-systeem zal veel meer kosten dan redding EU’

Josef Ackermann, de voormalige chief executive officer van Deutsche Bank AG (DBK) en nu voorzitter van Zurich Insurance Group AG, is van mening dat het toelaten dat de euro omvalt veel meer geld zal kosten dan het uitdiepen van de politieke en economische banden in de EU.

Volgens Ackermann bestaat er een duidelijke behoefte aan een verenigd Europa om op topniveau te blijven onderhandelen met andere belangrijke regio’s in de wereld. Samen staan we sterk, maar een verdeeld Europa zal er niet meer in slagen om een vuist te maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Duitse wijzen bevestigen: welvaartsbelasting op komst

Een raad van 5 wijzen in Duitsland bevestigde dat er een welvaartsbelasting komt. De bevolking in de Zuiderse landen is rijk genoeg om de bail-outs te financieren zeggen ze. Uit een recent rapport blijkt dat de gemiddelde Duitser veel armer is dan in andere Europese landen. Dit doet Duitsland besluiten dat de getroffen landen dan maar eerst bij hun eigen bevolking geld moet gaan zoeken zegt

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Goudprijs blijft achter bij groeiende balans centrale banken

De goudprijs hield de afgelopen jaren een gelijke tred met de groeiende omvang van de balans van vijf belangrijke centrale banken, maar de laatste maanden blijft goud hopeloos achter. Met de prijsdaling van vandaag en afgelopen vrijdag neemt de 'achterstand' van goud op het balanstotaal van centrale banken verder toe. Is goud een koopje, nu zwakke handen uit de markt geschud zijn?

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs