Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 34931 tot 34935
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

Ron Paul: ’6.000 jaar geschiedenis toont aan dat goud altijd goed geld is’

Ron Paul hield gisteren een opgemerkte interview voor Bloomberg Television. Paul is van mening dat we nu al decennialang in ‘currency wars’ betrokken zijn. Wat er in de afgelopen maanden op de valutamarkten gebeurde verbaast hem dan ook geenszins.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

Japanners zien het weer helemaal zitten

De Japanse Eerste Minister wil zijn bevolking terug aan het kopen krijgen. Hoe meer de Japanners kopen, hoe meer inflatie het creëert. Meer inflatie is een van de doelstellingen van de Bank of Japan om het deflatiespook voor altijd te verdrijven uit Japan.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

Zilver in buurt van de parabolische up-trend: $ 200 tegen 2018

Zilver staat op een zucht van zijn 12 jarige logaritmische parabolische up-trend die begon in 2001 zegt SilverDoctors.

Het is nog maar de 2e keer dat de zilverprijs terugkeert naar deze parabolische up-trend sinds 2002. De laatste keer was in 2009.

Bron: trouw.nl
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

Hypotheekschulden drijft Spanjaarden tot zelfmoord

© ANP.Een gepensioneerd stel in Mallorca pleegde gisteren zelfmoord omdat ze uit hun huis zouden worden gezet. Zij zijn niet de eersten: de gevolgen van een uithuiszetting zijn zo groot dat waardoor al meerdere Spanjaarden hebben gekozen voor zelfmoord als uitweg.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

De 'sovjetisering' van Griekenland

De Griekse regering heeft plannen om de eigendommen van de 2,5 miljoen burgers die de staat geld schuldig zijn in beslag te nemen en zo nodig openbaar te verkopen. Zulke maatregelen kunnen niet eens onder een communistisch regime genomen worden, briest de online krant ToVima: