Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 34941 tot 34945
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

'Financiële sector verliest tienduizenden banen'

Eén op de vijf van de 250.000 werknemers in de financiële sector raakt tot en met 2020 zijn baan kwijt, voorspelt vakbond De Unie. 

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

Mervyn King ziet herstel Britse economie

Mervyn King maakte bij de presentatie van het kwartaalrapport over de inflatie bekend dat hij verwacht dat de Britse economie weer zal aantrekken. Op korte termijn zal de economie zwak blijven, maar over de middellange termijn is hij optimistisch. De inflatie liep echter weer op in de afgelopen drie maanden en zal volgens de gouverneur van de Bank of England nog twee jaar boven de 2% blijven. Op dat nieuws zakte het Britse pond met 1% tegenover de euro en 0,6% tegenover de dollar.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

Obama wil economie stimuleren en minimumloon verhogen

Obama wil de Amerikaanse economie uit het slop trekken en kiest voor de weg van meer stimulering. Hij wil $50 miljard investeren in verbetering van de infrastructuur en nog een $15 miljard aanwenden voor bouwprojecten. Ook denkt Obama de armoede terug te kunnen dringen met een verhoging van hat minimumloon.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

Goudsmokkel neemt toe in India

Recent werd er een koppel gearresteerd in Dubai omdat ze van plan waren 8 kg goud naar India te smokkelen. In Mumbai airport werd een Somaliër met een Nederlands paspoort aangehouden met 5 kg goud bestemd voor India.

En dit waren zeker geen alleenstaande gevallen. Het aantal betrapte smokkelaars met goud voor India neemt fors toe!

Bron: hln.be
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

VS en EU onderhandelen over 'grootste handelsdeal ooit'

De Europese Unie en de Verenigde Staten gaan onderhandelingen starten over een grootschalig vrijhandelsverdrag. Het akkoord moet de grootste bilaterale handelsdeal ooit worden, klinkt het vandaag. Gisterenavond had de Amerikaanse president Barack Obama in zijn State of the Union al bekendgemaakt dat de gesprekken op stapel stonden.