EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34946 tot 34950
Geplaatst op: woensdag 6 maart 2013

Charles Nenner over aandelen en valuta

Charles Nenner verwacht dat de Dow Jones zal dalen naar 5000 punten. Nenner gebruikt cycli, golven algoritmes in een technisch model dat meer dan 200 indicatoren combineert. Hij verwacht overigens nog steeds hetzelfde voor aandelen. Kijk

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 6 maart 2013

Zweedse energiegroep Vattenfall schrapt 2.500 jobs

De Zweedse energiegroep Vattenfall wil tegen eind volgend jaar 2.500 banen schrappen. De groep wil zo 4,5 miljard kronen (539 miljoen euro) besparen, naar eigen zeggen omdat de vraag naar elektriciteit afneemt en ook de prijzen dalen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 6 maart 2013

Kort nieuws van de dag

Op beurs.com proberen we je de waarheid over uw geld te onthullen. Daarom leest u hier voornamelijk alles wat u in de media niet hoort of leest. Maar dagelijks wijken we even af en krijgt u een kort overzicht van de interessantste feiten in de media via het “Kort nieuws van de dag”

Chavez laat fortuin van 2 miljard dollar na

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 6 maart 2013

Topman Shell voorspelt dat gas of zonne-energie de energiebronnen van de toekomst wordt

Royal Dutch Shell heeft zijn lange termijn voorspellingen voor de energiesector bekend gemaakt. Het voorziet daarin 2 scenario's: het eerste scenario houdt rekening met een grote interventie van de overheid, het tweede scenario voorziet een vrije markt. Maar in beide scenario's is er geen plaats voor olie als 's werelds belangrijkste energiebron.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 6 maart 2013

Duitsers werken steeds meer in het weekeinde

In 2011 werkte een op de vier Duitse werknemers vast of in ieder geval regelmatig op een zaterdag en/of zondag.

Het aantal weekendwerkers is volgens Duitse media de afgelopen jaren sterk toegenomen. Waren het er in 2001 nog 6,7 miljoen, in 2011 waren het er al 8,9 miljoen. Ook het aantal mensen dat in wisseldiensten werkt, is sterk toegenomen, stelt de Duitse regering in een reactie op vragen van de socialistische partij Die Linke.

Lees verder op nuzakelijk.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs