EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34951 tot 34955 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 8 april 2013

Wat is de ware reden van de storing bij banken?

We zijn inmiddels zo gewend geraakt aan internetbankieren, online betalen en iDeal, dat wanneer de functionaliteiten het begeven dit grote gevolgen heeft voor de detailhandel en eigenlijk de hele Nederlandse economie. De eerste bank die problemen ondervond met internetbankieren was de ING. De problemen begonnen woensdag 3 april. Een dag later begint het reguliere nieuws pas echt aandacht te besteden aan de problemen van de bank, terwijl de social media al eerder volstond met klachten over de storingen. De problemen waren zo omvangrijk dat ze niet snel even konden worden opgelost.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 8 april 2013

Tekort aan goud in India dreigt door lage prijs

Acuut tekort aan goud in India

Acuut tekort aan goud in India

Ondanks het feit dat India veel goud laat invoeren heeft men in het zuiden van het land te maken met serieuze tekorten. Juweliers zeggen onvoldoende goud te kunnen vinden met het trouwseizoen in het vooruitzicht. Handelscentra als Coimbatore, Thrissur en Kochi zeggen een groot tekort aan fysiek goud te hebben. De centra vertegenwoordigen gezamenlijk ongeveer 15 tot 20 procent van de totale jaarlijkse vraag naar het gele metaal in India.

Lees verder op
Geplaatst op: maandag 8 april 2013

Lessen van Margaret Thatcher

Margaret Thatcher is overleden.

Margaret Thatcher is overleden.

Thatcher kreeg door haar harde manier van leidinggeven de bijnaam 'Iron Lady'. Haar filosofie was gebaseerd op lage belastingen, een slanke overheid, vrije markten en liberalisering.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 8 april 2013

Drijft Russisch maffiageld Bitcoin de stratosfeer in?

Voor een Bitcoin betaal je op dit moment $184. Een maand geleden was dat nog amper $82.

Vooral sinds de roof op de cypriotische spaarder is het snel beginnen gaan. De algemene conclusie is dat een deel van het spaargeld zijn toevlucht zoekt in deze alternatieve munt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 8 april 2013

Waarom er nog geen hyperinflatie is uitgebroken

Tijdens een conferentie van centrale bankiers en insiders worden de uitdagingen waar centrale banken voor staan duidelijk aan de kaak gesteld. Geen doemverhalen of samenzweringen, maar een nuchtere analyse van wat er feitelijk gebeurd is. Een aantal interessante grafieken om het geheugen weer op te frissen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs