Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 34956 tot 34960
Bron: duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

Tegendraads Patagonia promoot verantwoord kapitalisme

Met een campagne die in de herfst moet starten wil Patagonia het economisch systeem en de ideeën over commercieel succes volledig veranderen. Het outdoorkledingmerk wil zijn commercieel succes niet langer meten aan het verkopen van meer en meer producten, en is op zoek naar een nieuw bedrijfsmodel. Vincent Stanley, woordvoerder van Patagonia, vertelt: ‘We willen een heleboel mensen bij elkaar krijgen om te bediscussiëren hoe een verantwoorde economie, die niet is gebaseerd op consumptie, eruit zou moeten zien.’

Bron: marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

Vingerafdruk en foto vereist bij verkoop goud

In Houston is een nieuwe wet aangenomen die mensen verplicht om bij de verkoop van goud een vingerafdruk, een portretfoto en een foto van het goud in kwestie achter te laten bij de koper. Deze nieuwe administratieve rompslomp moet ervoor zorgen dat het voor criminelen lastiger wordt goud te verkopen. Tegelijkertijd vormt het een aanslag op de privacy van de mensen die hun goud verkopen en brengt het extra administratieve rompslomp met zich mee.

Bron: koopwoningen.nl
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

Akkoord woningmarkt: veranderingen koopmarkt op een rij

Partners Privacy Home Koopwoningen nieuws Woningakkoord 2.0 - Verplicht aflossen is niet meer zo verplicht Hypotheek verplicht aflossen BTW-tarief renovatiewerkzaamheden

Bron: duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

Obama meent het: Amerika moet groen

In zijn State of the Union toespraak zette Barack Obama gisteren helder zijn visie uiteen over duurzaamheid. “Als het Congres niet snel handelt, doe ik het.”

De president van de Verenigde Staten heeft zijn plan de campagne duidelijk op een rijtje. Zo wil hij CO2-uitstoot belasten, meer zonne- en windenergie, alsmede de energie-efficiëntie van het land verdubbelen binnen twintig jaar. De olie en opkomende gasindustrie moeten hieraan bijdragen.

Bron: zerohedge.com
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

We staan aan de vooravond van de Olie-Gate

It is a sad state of affairs that the entire world of energy, and consumer energy prices are all based upon a fraud of an energy contract masquerading as the Industry`s Benchmark, setting the price for all other grades.