EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34961 tot 34965
Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013

Invallen bij nieuw onderzoek naar oudste bank ter wereld

De Italiaanse justitie heeft in verschillende Italiaanse steden invallen gedaan in verband met een nieuw onderzoek naar handel met voorkennis bij de bank Monte dei Paschi di Siena. Dat maakte de Italiaanse justitie vandaag bekend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013

Italië is Spanje niet… de situatie is veel erger!

De uitslag van de Italiaanse verkiezingen is nog altijd niet verteerd, zeker niet omdat Beppe Grillo voortdurend de aandacht blijft opeisen met gekke verklaringen. Op zich is dat niet zo vreemd, want Grillo profileert zichzelf natuurlijk als een komiek. Het probleem is echter dat zijn verklaringen wel gek maar niet echt komisch zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013

Kort nieuws van de dag

Op beurs.com proberen we je de waarheid over uw geld te onthullen. Daarom leest u hier voornamelijk alles wat u in de media niet hoort of leest. Maar dagelijks wijken we even af en krijgt u een kort overzicht van de interessantste feiten in de media via het “Kort nieuws van de dag”.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013

Organisator Miljonair Fair failliet

Het kan zijn dat luxedieren dit jaar niet meer terecht kunnen op evenement Masters of LXRY. Het bedrijf achter de exclusieve beurs, die voorheen de Miljonair Fair heette, is failliet. Dat maakte het bedrijf, Gijrath Media Groep (GMG) van mediaondernemer Yves Gijrath, dinsdag bekend.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013

China streeft naar stabiliteit met groei van 7,5 procent

China zal stabiliteit en hervormingen bevorderen met een beoogde groei van 7,5 procent dit jaar voor zijn "socialistische markteconomie", zo heeft de Chinese premier Wen Jiabao vandaag gezegd.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs