EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34961 tot 34965 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 3 april 2013

Bank wil slecht geïnformeerde spaarders massaal vergoeden

DNB, de grootste bank van Noorwegen, zegt bereid te zijn om honderden tot duizenden spaarders te vergoeden, nadat een rechtbank heeft geoordeeld dat de instelling zijn klanten slecht heeft geïnformeerd over de risico's van sommige producten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 3 april 2013

Geheime kopers drijven beurskoersen op

Tobias Levkovich, de bekende strategist van Citigroup, publiceerde onlangs een nieuw rapport onder de titel “The Invisible Buyers”. Zijn thesis is op zijn zachtst gezegd opzienbarend. De beurskoersen worden maw door ‘onzichtbare’ investeerders naar hogere regionen getild.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 3 april 2013

7 historische storingen bij banken

Zoals we vandaag met ING hebben gemerkt, kan het flink misgaan met de combinatie bankieren en IT. Deze 7 storingen zorgden eerder voor paniek.

Zoals we vandaag met ING hebben gemerkt, kan het flink misgaan met de combinatie bankieren en IT. Deze 7 storingen zorgden eerder voor paniek.

Hoe flink kan het misgaan als een bank zijn IT niet op orde heeft of hackers roet in het eten gooien? In deze zeven voorbeelden was er net als vandaag even paniek in de tent.

Lees verder op computerworld.nl
Geplaatst op: woensdag 3 april 2013

Herstel luchtvaartsector zet zich door

De vraag naar vliegreizen lag in februari 3,7 procent hoger dan een jaar eerder. Dat blijkt uit de vervoersstatistieken die de wereldwijde sectororganisatie IATA heeft gepubliceerd. De stijging is te danken aan een verbeterd sentiment bij ondernemers en bedrijven, vooral in opkomende markten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 3 april 2013

Bitcoins stijgt naar $140 (+40% in een dag!!)

Bitcoins zijn in één dag gestegen van $100 naar $140, een stijging van 40%. Zit er een toekomst in Bitcoins? Of blaast het systeem zichzelf op door deze sterke prijsstijging? Een jaar geleden kostte een Bitcoin nog maar $5 en in januari was de prijs $14.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs