Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 34961 tot 34965
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

90 % van de olieplatforms maken gebruik van dit bedrijf

In Amerika zijn ze in de ban van de nieuwe energieboom die door Noord-Amerika raast. Analisten verwachten zelfs dat Amerika een grotere olie- en gasproducent zal worden dan Saoedi-Arabië tegen 2020. Dit heeft de interesse in de sector enorm doen opleven. Onderstaand bedrijf bezorgt zijn materiaal aan 90 % van de boorplatforms, wereldwijd.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

'Deal huizenmarkt goed voor bouwers'

Toch is dat niet genoeg om de huizenmarkt weer echt op gang te krijgen. Volgens de analisten moet daarvoor vooral het consumentenvertrouwen groeien en de arbeidsmarkt verbeteren.

Minister Stef Blok voor Wonen maakte dinsdagavond bekend dat er aan akkoord is gesloten over een pakket maatregelen. Dat pakket moet een impuls geven aan de bouwsector en voor doorstroming zorgen. De nieuwe hypotheekregels worden minder streng en er komen nieuwe stimuleringsmaatregelen voor de bouw.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

'Vrijhandelszone EU-VS komt steeds dichterbij'

BRUSSEL/WASHINGTON - Een Europees-Amerikaanse vrijhandelszone nadert met rasse schreden.

Aan beide kanten van de Atlantische Oceaan lijken de geesten rijp om allerhande heffingen en handelsbarrières weg te nemen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

Pleidooi voor Goudmijnaandelen!

Het zijn moeilijke tijden voor beleggers in goudmijnaandelen. Voor ons als specialisten in het segment zijn het zelfs ingewikkelde tijden geworden.

We moeten al ver terug gaan in onze carrière om nog zo verbaasd te zijn over een beurssegment. De reden hiervoor is niet ver te zoeken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

Kort nieuws van de dag

Royal Park Investments (RPI), de bad bank waarin een fors pakket rommelkredieten van Fortis is ondergebracht, staat mogelijk voor een ingrijpende verandering. Het vehikel bekijkt of zijn aandeelhouders kunnen uitstappen. Dat zou niet alleen de federale overheid ten goede komen maar ook verzekeraar Ageas. (