Nieuws / Artikelen met het woord

57875 artikelen gevonden. Artikel 34966 tot 34970
Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 19 februari 2013

180 miljoen compensatie aan gedupeerden DSB

WOGNUM - In het faillissement rond DSB Bank is inmiddels voor zo'n 180 miljoen euro uitgegeven aan compensatie van gedupeerde klanten.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 19 februari 2013

"Landen in Midden-Oosten moeten meer goud kopen"

Volgens de Dubai International Financial Centre Authority zouden landen in het Midden-Oosten meer goud moeten kopen om hun reserves te beschermen tegen valutarisico, zoals fluctuaties in de waarde van de dollar. Maar hebben deze landen echt zoveel goud nodig , indien ze al over een rijke olievoorraad beschikken?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 18 februari 2013

Video: Waarom moet Duitsland 7 jaar op zijn goud wachten?

David Morgan legt uit hoe het komt dat de zilverprijs het zo moeilijk heeft om te herstellen van de vorige top iets onder de $ 50. Zilver steeg op korte tijd van $ 26 tot bijna $ 50, dit is bijna een verdubbeling. De meeste mensen die ingestapt zijn op $35 - $ 38 - $ 42 of hoger, blijven vasthouden aan hun zilver. Mensen kunnen heel moeilijk een verlies slikken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 18 februari 2013

Kort nieuws van de dag

Topman Saxo Bank: "Euro gedoemd te mislukken"

De euro is gedoemd te mislukken. Dat zei Lars Seier Christensen, topman van de Deense bank Saxo Bank, vanuit het kantoor van de bank in Dubai. Volgens Christensen ontbreekt er een Europees begrotingsbeleid, dat de eurozone nu opbreekt. (

Letland zal in 2014 toetreden tot de Eurozone

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 18 februari 2013

Bill Gates: ‘Robots zijn de toekomst’

Op de vraag welke technologische revolutie waarvan Bill Gates denkt dat het de toekomst zal veranderen zoals de personal computer heeft gedaan, antwoord Gates: Robots, alomtegenwoordige schermen, en spraakinteractie zal de manier waarop we vandaag naar computers kijken allemaal veranderen.