EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
60
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34986 tot 34990
Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

Singapore Mercantile exchange lanceert nieuw zilvercontract

De Singapore Mercantile Exchange (SMX) lanceert op 7 maart een nieuw zilvercontract, genaamd ‘SMX E-Silver’. Dit contract volgt de zilverprijs in India, weliswaar omgerekend naar Amerikaanse dollars. Dit nieuwe contract stelt handelaren in staat het prijsrisico effectief af te dekken, omdat de zilvermarkt van India volgens de SMX het meest liquide is.

Lees verder op
Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

Diegene die een herstel van de goudprijs verwachten, kunnen best nog even wachten

Dat de goudprijs het al enige tijd niet goed doet, is een open deur intrappen. Sinds september corrigeerde de goudprijs al meer dan 10 % en sinds zijn piek in 2011 al meer dan 20 %. Maar dit kadert perfect in de langdurige zijwaartse beweging die de goudprijs typeert sinds 2011.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

De vergrijzing: 'Er komt een type maatschappij die we enkel kennen uit science-fictionfilms'

Ghost Town

Ghost Town

In Japan overtrof de verkoop van luiers voor ouderlingen in 2011 voor het eerst die van luiers voor pasgeborenen. Wat demograaf Nick Eberstadt, die al jaren artikels publiceert over het probleem van de dalende vruchtbaarheidsgraad, de commentaar ontlokte dat de Japanse geboortecijfers nu zo laag zijn en de levensverwachting zo hoog dat het land “evolueert naar een type van maatschappij die we enkel kennen uit science-fictionfilms."

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

Britse bank maakt 204 medewerkers miljonair

De Britse bank HSBC heeft 204 managers in 2012 meer dan €1,15 miljoen (£1 miljoen) betaald. Dat maakte de bank vandaag bekend bij de presentatie van de jaarcijfers.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

Rosenberg: Markten kunnen nog hoger, ook bij strakker monetair beleid

Volgens David Rosenberg kunnen de aandelenmarkten nog verder stijgen, ook nog wanneer de Federal Reserve begint met een strakker monetair beleid. Het wordt pas opletten geblazen als een verstrakking samen gaat met een economische krimp. David Rosenberg ziet dus nog verder opwaarts potentieel voor de beurzen.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs