Nieuws / Artikelen met het woord

57876 artikelen gevonden. Artikel 34996 tot 35000
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 18 februari 2013

Topman Saxo Bank: Euro gedoemd te mislukken

De euro is gedoemd te mislukken. Dat zei Lars Seier Christensen, topman van de Deense bank Saxo Bank, vanuit het kantoor van de bank in Dubai. Volgens Christensen ontbreekt er een Europees begrotingsbeleid, dat de eurozone nu opbreekt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 18 februari 2013

5 korte termijn risico’s voor een correctie

Stockcharts geeft een mooi overzicht van 5 risico's die de komende dagen/weken op de markten kunnen wegen en een correctie kunnen inluiden. Zoals menig analist al heeft aangegeven zou een correctie welgekomen zijn. Niets blijft tot in de eeuwigheid stijgen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 18 februari 2013

Import van goud in India stijgt met 23% in januari 2013

De import van goud steeg in India tot 100 ton in januari, dit is 23 % meer dan een jaar eerder, 40 % hoger dan het gemiddelde en het hoogste niveau in 18 maanden. Gezien India vorig jaar 860 ton goud importeerde is 100 ton op een maand heel veel.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 18 februari 2013

Woningverkopen in januari gekelderd

Dat betekent een daling van 63,9 procent, blijkt uit cijfers die het Kadaster maandag publiceerde.

In de maand december worden altijd meer koopakten bij het Kadaster aangeboden. In januari volgt er meestal een daling, ziet het Kadaster.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 18 februari 2013

Iran gaat over op ruilhandel met goud

Iran is onderhevig aan een aantal stevige sancties. Zo is het land uitgesloten van het SWIFT systeem wat het wereldwijde betalingsverkeer mogelijk maakt. Om toch aan grondstoffen te komen en andere transacties te kunnen doen, heeft Iran een maas in de wet van de sancties gevonden. Het land gebruikt goud om grondstoffen het land binnen te halen. Ze gebruiken het goud gewoon als geld. Maar hoe komt Iran precies aan dit goud?