EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 20 februari 2019

Brexit: Porsche gaat prijzen in VK verhogen

Door de brexit zullen Britse klanten van autobouwer Porsche met een mogelijke meerprijs rekening moeten houden. De wagens van de Duitse sportwagenbouwer, onderdeel van de groep Volkswagen, zouden in Groot-Brittannië door de scheiding met de Europese Unie tot 10 procent duurder kunnen worden. Dat hebben woordvoerders van de constructeur gezegd. Porsche voegt er wel aan toe dat de waarschuwing vooral als een voorzorgsmaatregel moet worden gezien.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2019

Weet de dollar de stijgende trend vast te houden?

De dollar kende in 2018 een geweldig beursjaar. Tegenover alle belangrijke valuta’s in de wereld wist de dollar in waarde te stijgen. Dit was ook wel hard nodig, want het jaar 2017 verliep niet zo vlekkeloos. De vraag is alleen of de dollar de stijgende trend ook dit jaar weet vast te houden.

Donald Trump liet tijdens zijn verkiezingscampagne in 2016 meermaals weten dat de dollar in zijn ogen veel te duur was. Hij betichtte andere landen er van dat ze bewust hun valuta lieten devalueren om daarmee een concurrentievoordeel te behalen. Hiermee doelde Trump met name op China. De Chinese export profiteert immers van een lagere munt. In dat geval wordt het namelijk voor buitenlanders interessanter om goederen uit China te halen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2019

EU-diplomaten: VK heeft tot midden maart om Brexit-deal te sluiten

Het Verenigd Koninkrijk heeft tot halverwege maart om een Brexit-deal te sluiten met de Europese Unie. Dat zeggen EU-diplomaten woensdag. De deal is zo nog op tijd om goedgekeurd te worden op de EU-top die op 21 maart van start gaat.

"Ze hebben tot 10 maart, misschien 15 maart op zijn laatst", stelt een van de diplomaten tegen Reuters. Als dit niet lukt, moet het VK de Brexit uitstellen of een 'no deal-Brexit' onder ogen zien.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2019

Zweten in de inkomensketen

Het consumentenvertrouwen staat onder druk, terwijl de bestedingen blijven oplopen. Nog niet alle hoop lijkt dus vervlogen, zou je zeggen. Maar Kees de Kort snapt wel waar de zorg vandaan komt. 'De lagere en midden-inkomens worden hard geraakt. Die netto-kosten stijgen wel degelijk en de vraag is in hoeverre je inkomen ook stijgt.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2019

Moet Trump vrezen voor meer tegenvallende macrocijfers?

Als gevolg van de Amerikaanse shutdown eerder dit jaar, zijn er tal van macrocijfers te laat verschenen. Een van die cijfers is bijvoorbeeld de detailhandelsverkopen. Afgelopen week bleek dat de Amerikaanse winkelverkopen in december onverwachts met 1,2% zijn gedaald ten opzichte van het jaar daarvoor. Een dergelijke daling was voor het laatst zichtbaar in het jaar 2009. Moet Trump vrezen voor meer tegenvallende macrocijfers?

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs