EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 13 augustus 2018

Geld, wat is het….

Prof. dr. Wim Boonstra is speciaal economisch adviseur van de Rabobank en bijzonder hoogleraar Economische en Monetaire Politiek aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Verder is hij president van de Monetaire Commissie van de European League for Economic Cooperation (ELEC). Hij schreef tal van artikelen en meerdere boeken over bankieren, internationale economie en Europese integratie.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 13 augustus 2018

Waarom daalt de koers van de lira en moeten we ons zorgen maken?

De Turkse economie staat voor een spannende periode. De koers van de Turkse munt, de lira, daalt flink en de overheid lijkt niet bij machte een verdere daling tegen te houden. Tegelijkertijd wordt een conflict met de Verenigde Staten maar niet opgelost en ziet de Amerikaanse president Donald Trump zijn kans schoon om de vrijlating van een predikant via chantage af te dwingen.

Wat gebeurt er?

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 13 augustus 2018

1 grafiek legt uit waarom iedere belegger Bitcoin en andere cryptomunten moet kopen

Cryptomunten zijn in 2018 (tot nu toe) allesbehalve een goede investering geweest. Maar specialisten langs alle kanten zijn ervan overtuigd dat cryptomunten een nieuwe, jonge activaklasse zijn. Ze zullen dus niet snel verdwijnen. En cryptomunten beschikken over een bijzondere eigenschap die het heel aantrekkelijk maakt om ze met het oog op de toekomst te kopen. Iedere belegger heeft er baat bij om cryptomunten te kopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 13 augustus 2018

Asia Times: “China gaat Turkije gewoon opkopen”

Geconfronteerd met de zwaarste economische crisis in jaren, gaf de Turkse autocraat Erdogan tijdens het weekeinde aan dat hij zijn traditionele bondgenoten zou inruilen voor nieuwe economische partners. Toch mag de situatie waarin Turkije is verzeild niemand verrassen. Het land profiteert nu al twee jaar lang van de traagheid van kredietbeoordelaars en banken, maar veel langer dan dat kon het uitstel van executie niet meer duren.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 13 augustus 2018

Zijn er nog meer Turkijes?

Als de problemen in Turkije nog groter worden, wie zijn daar dan de directe slachtoffers van? Het is een vraag die veel beleggers en banken nu bezighoudt. Met een beetje pech gaat de financiële sector kijken hoe het gesteld is met landen als Zuid-Afrika, Rusland en Argentinië, zegt macro-econoom Kees de Kort. 'Het hóeft niet per se verder te gaan, maar de kans is groot dat het wel gaat gebeuren.'

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs