Nieuws / Artikelen met het woord

58155 artikelen gevonden. Artikel 36 tot 40
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zaterdag 17 februari 2018

NAVO is geen voorstander van Europees leger

Volgens NAVO-topman Stoltenberg is het geen goed idee als Europa een eigen legermacht opzet naast de trans-Atlantische militaire alliantie, omdat Europa zich volgens hem niet goed kan verdedigen zonder de steun van Noorwegen uit het noorden, Turkije uit het Zuiden en de Verenigde Staten en Canada uit het westen. Dat zei Stoltenberg in een toespraak voor de jaarlijkse veiligheidsconferentie in München.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zaterdag 17 februari 2018

Lavrov: Russische dreiging is excuus voor Amerikaanse dominantie in Europa

De denkbeeldige bedreiging uit Rusland wordt door de Verenigde Staten opgevoerd om met de NAVO een voet aan de grond te houden in Europa. Dat verklaarde de Russische minister van Buitenlandse Zaken, Sergey Lavrov, in een interview met Euronews. Hij merkt op dat deze denkbeeldige dreiging wordt aangehaald als excuus om meer troepen aan de grens met Rusland te stationeren.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 17 februari 2018

Medewerkers Indiase bank aangehouden voor miljoenenfraude

De politie in India heeft twee medewerkers van de Punjab National Bank aangehouden die verantwoordelijk zouden zijn voor het achteroverdrukken van omgerekend 1,43 miljard euro. 

Het zijn de eerste arrestaties in de grootste bankfraude die het land ooit gekend heeft, zei de politie zaterdag.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: zaterdag 17 februari 2018

Help het Bitcoin netwerk, draai een full node!

Help het Bitcoin netwerk, draai een full node! Bitcoin is een peer-to-peer netwerk en dat betekent dat er zogenaamde peers (deelnemers) nodig zijn om het netwerk draaiende te houden. Jij kan het netwerk helpen door een zogenaamde full-node te draaien. Een full node valideert onder andere Bitcoin-transacties en houdt het netwerk decentraal. op Bitcoin.nl staat nu een goed artikel welke ingaat op de theorie achter het draaien van een full node. Op bitcoin.org staat ook een uitgebreide handleiding voor het zelf draaien van een full node op windows mac of linux.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 17 februari 2018

Grote problemen met transacties op deze grote crypto-exchange

Er ging deze week iets mis op één van de grootste exchanges in de cryptowereld. Coinbase is ondertussen een gevestigde waarde, maar dat wilt niet zeggen dat ze feilloos zijn. Gebruikers werden namelijk absurd veel aangerekend bij aankopen met een Visa-kaart. Bij wie de schuld ligt, is voorlopig nog niet duidelijk. Beide bedrijven wijzen naar elkaar met de vinger.

Iedereen die met crypto bezig is, kent ongetwijfeld Coinbase. Een online handelsplatform waar je BTC, ETH, LTC en BCC kan kopen. Een aantal onder ons hebben wellicht al probleemloos munten aangekocht op dit platform.  Deze week ging er echter iets grondig mis.