EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 13 juni 2019

Mooi Eerste Kwartaal, het zet zich alleen niet door

De definitieve groeicijfers over het eerste kwartaal van de eurozone zijn bekend - vier tiende procent op kwartaalbasis: het valt mee! Zet zich dat door? Macro-econoom Kees de Kort denkt dat het eerste kwartaal eenmalig goed was (want, een zachte winter), en dat het zich niet doorzet.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 13 juni 2019

Iran roept internationale gemeenschap op de dollar te mijden

“America’s power rests on the dollar; a great part of America’s economic power will go away if countries eliminate the dollar from their economic systems.” Aldus de Iraanse minister voor Buitenlandse Zaken Mohammad Javad Zarif. Dat heeft hij heel goed gezien. De dollar is de achilleshiel van de VS, die zulke taal vanzelfsprekend niet graag horen. Het is ook niet nog meer olie op het vuur tussen de twee landen gooien. Donald Trump heeft Iran zowiezo reeds als nieuwe vijand/oude vijand in het vizier. De internationale gemeenschap te hulp roepen. Steun zoeken bij landen met gezond verstand en van goede wil, is al wat Iran nog rest.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 13 juni 2019

'EU geeft groen licht voor sancties om groeiende schuldenberg Italië'

De lidstaten van de Europese Unie zijn overeengekomen dat strafmaatregelen vanwege de groeiende schuldenberg van Italië geoorloofd zijn. Dat zeggen twee anonieme EU-functionarissen dinsdag tegen Reuters.

De vermeende beslissing bevestigt de eerdere bevindingen van de Europese Commissie dat Italië de fiscale regels van de EU overschrijdt, aldus een van de functionarissen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 13 juni 2019

Ook in het Westen staat persvrijheid onder druk

De persvrijheid komt in steeds meer landen onder druk te staan. Ook in Westerse landen lopen journalisten steeds meer risico wanneer zij onthullingen doen op basis van vertrouwelijke documenten. Een zorgwekkende ontwikkeling, zo schrijft Camille Fassett van de Freedom of Press Foundation. Niet alleen komen vertrouwelijke bronnen op deze manier in gevaar, ook wordt het werk van journalisten steeds lastiger gemaakt.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 13 juni 2019

Gaat goud op weg naar het hoogtepunt van 2011?

De goudprijs wist aan het einde van de zomer van 2011 een stevige top neer te zetten rond de grens van $ 1.800. Sinds dat moment is er een overtuigende dalende trend van start gegaan, maar aan die trend kwam in 2016 een abrupt einde. Sinds dat jaar zijn er geen nieuwe dieptepunten meer neergezet. En volgens een bekende technische analist is de kans groot dat de goudprijs de komende jaren weer opzoek gaat naar het hoogtepunt uit 2011.

Aan het begin van 2016 wist de goudprijs een stevige bodem neer te zetten. Sinds dat moment is er een trend van hogere bodems gaande. Het probleem is echter dat de goudprijs tijdens de afgelopen drie jaar telkens een top wist neer te zetten in de zone van $ 1.380.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs