EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 12 april 2019

IMF-verhaal bestaat alleen bij gratie van lage rente

Een aantal keer per jaar komt het Internationaal Monetair Fonds bij elkaar en presenteert het rapporten. Eerder deze week hadden we het over de kansen en bedreigingen voor de wereldwijde economie, nu is het de beurt aan het Global Financial Stability Report, dus hoe de internationale financiële wereld ervoor staat.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 april 2019

Enkel voor wie vermogen heeft van 2,5 miljoen: gratis kredietkaart met limiet van 100.000 euro

Belgen met een spreekwoordelijk gat in de hand kunnen voortaan quasi onbeperkt hun gang gaan met een exclusieve kredietkaart. De gratis World Elite Mastercard heeft een limiet van liefst 100.000 euro per maand, maar is wel enkel bestemd voor de financiële elite.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 11 april 2019

Boedapest snelste groeier op wereldwijde woningmarkt

De wereldwijde residentiële vastgoedmarkt blijft tekenen van een vertraging vertonen. Vorig jaar lieten minder dan 80 procent van de nationale woningmarkten een prijsstijging optekenen. Dat blijkt uit een rapport van consulent Knight Frank, die de gemiddelde vastgoedprijzen tijdens het vierde kwartaal van vorig jaar in honderdvijftig steden analyseerde. De onderzoekers kwamen daarbij tot de vaststelling dat de wereldwijde woningmarkt vorig jaar nog een gemiddelde groei met 4,3 procent liet optekenen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 11 april 2019

Julian Assange van WikiLeaks gearresteerd

Op donderdag 11 april 2019 is Julian Assange, de stichter van WikiLeaks, gearresteerd. Vlak buiten de ambassade van Equador, waar hij was buitengezet. Hier onder ziet u de beelden. Zou de video niet werken op YouTube dan kunt hem hier toch zien.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 11 april 2019

Duitse autofabrikanten verkeren in grote crisis

De Duitse autosector heeft het op dit moment lastig. Als gevolg van de handelsperikelen in de wereld loopt de winst fors terug. Daarnaast dreigde Trump aan het begin van deze week nog met nieuwe importheffingen op Europese goederen. Het is geen geheim dat Trump zijn pijlen heeft gericht op de Duitse autobranche. Zo liet hij al eerder weten dat hij liever helemaal geen Duitse auto’s meer in de VS ziet.

De Duitse autofabrikanten Daimler (moederbedrijf van Mercedes), Volkswagen en BMW werden tijdens het afgelopen jaar hard afgestraft op de financiële markten. Diverse winstwaarschuwingen wisten er toe te leiden dat beleggers hun Duitse autoaandelen dumpten. Dit jaar tappen de Duitse autofabrikanten vooralsnog uit een ander vaatje, want over 2019 zijn er mooie koerswinsten waarneembaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs