Nieuws / Artikelen met het woord

57285 artikelen gevonden. Artikel 36 tot 40
Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 12 oktober 2017

Woningmarkt verder verhit door laag aanbod nieuwe huizen

De daling in woningverkopen die in het tweede kwartaal werd ingezet, zet in de Randstad door. In minder populaire gebieden neemt de verkoop en ook de verkoopprijs nog steeds toe.

De belangrijkste conclusie van de woningmarktcijfers over het derde kwartaal van 2017 is dat het krimpend woningaanbod niet aan de vraag kan voldoen in met name steden en de Randstad-regio’s.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 12 oktober 2017

Wat wil Poetin? Het einde van de EU en de Navo

Rusland ziet verkiezingen als een ideale gelegenheden om de westerse democratieën te destabiliseren. Dat heeft Anne Applebaum, columnist van The Washington Post en professor aan de London School of Economics, ter gelegenheid van de lancering van haar nieuwe boek The Red Famine gezegd.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 12 oktober 2017

Nederlandse export groeit met ruim 7 procent

De Nederlandse export is in augustus verder gegroeid ten opzichte van dezelfde maand een jaar eerder, met ruim 7 procent.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 12 oktober 2017

Fed twijfelt aan renteverhoging

Uit de notulen van de vergadering, die woensdag werden gepubliceerd, blijkt dat de Fed niet automatisch overgaat tot verhoging van de rente.

Fed-voorzitter Janet Yellen is een voorstander van een renteverhoging, maar een deel van de bestuurders is nog niet zo zeker.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 12 oktober 2017

Zwitsers jagen 43 kilo goud door riolen

43 kilo goud met een waarde van 3 miljoen Zwitserse frank verdwijnt jaarlijks in het rioolwater in het Alpenland. Dat blijkt uit berekeningen van het lokale onderzoeksinstituut voor water Eawag.