EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35001 tot 35005
Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

Column Kees de Kort | Economische groei VS niet bijzonder

"De autoverkopen zijn een tijd lang heel erg laag geweest, vanwege de crisis. Het gaat wel iets beter, maar in absolute zin zitten ze op het niveau van 25 à 30 jaar geleden. Toen waren er echt 70 miljoen Amerikanen minder", aldus De Kort."In de huizenmarkt gaat het wat beter, vooruit dan maar. Maar de Amerikanen bouwen echt veel minder kantoren en winkels, dus opgeteld staat er weer een minnetje."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

Hoogopgeleide jongeren werkzoekend!

Het aantal hoogopgeleide jongeren dat op zoek is naar een baan, is in een jaar tijd verdubbeld tot bijna achtduizend. Het totaal aantal werkzoekende jongeren dat bij het UWV staat ingeschreven steeg in een jaar tijd met meer dan zestienduizend tot ruim 71 duizend eind vorig jaar. Dat melden uitkeringsinstantie UWV en de Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven (SBB) maandag.

Lees verder op werkloos.nu
Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

Carlos Slim blijft de rijkste

De Mexicaanse telecomtycoon Carlos Slim is nog steeds de rijkste man ter wereld, gevolgd door Microsoftoprichter Bill Gates.

Dat blijkt uit de maandag gepubliceerde ranglijst van het Amerikaanse zakenblad Forbes.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

David Morgan over de ‘smash-down’ in goud en zilver

David Morgan besprak de recente prijsvolatiliteit bij goud en zilver. Morgan is zelf wat verrast door het spektakel en verwacht dat de prijsdruk bij de edelmetalen nog wel even kan aanhouden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

Met de Chinese buitenlandse valuta koop je al het goud van alle centrale banken,… twee keer!!

De Chinezen hebben een enorm grote berg aan buitenlandse valuta opgebouwd, voornamelijk dollars. De buitenlandse valutareserves steeg met 700 % sinds 2004. Sinds dat jaar zijn de buitenlandse reserves groter dan de officiële waarde van de wereldwijde goudvoorraden, nu zijn ze meer dan 2 keer zo groot.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs