Nieuws / Artikelen met het woord

57643 artikelen gevonden. Artikel 35011 tot 35015
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 12 februari 2013

Opec ziet grotere vraag naar olie in 2013

De Opec, de Organisatie van olie-exporterende landen, heeft haar verwachtingen voor de vraag naar ruwe olie voor 2013 naar boven bijgesteld. Reden zijn de "tekenen van een wereldwijd economisch herstel" en een bijzonder strenge winter in bepaalde streken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 12 februari 2013

Geld overschrijven kan nu ook via Facebook

Facebook heeft een nieuwe app gelanceerd waarmee geld kan overgeschreven worden. Het gaat hier voornamelijk over internationale geldtransfers. Azimo, de Facebook-app, zegt dat het snel, veilig en goedkoop geld kan overschrijven wereldwijd. Het bestookt hiermee de grote spelers zoals Western Union en MoneyGram.

Bron: duurzaamnieuws.nl
Geplaatst: dinsdag 12 februari 2013

De echte oorzaak van de crisis en het echte einde van de groei

Er komt echt een einde aan de economische groei. Dat horen we wel vaker vanuit de duurzame hoek. Maar nu komt een van de grootste en invloedrijkste moneybrokers in de wereld, Tullett Prebon, met dat bericht. In een persbericht over hun recente rapport Perfect Storm zegt Dr Tim Morgan, hoofd research van het bedrijf: ”De wereldeconomie stevent op een dodelijke samenval af van vier kritieke factoren – de fall-out van de grootste schuldenballon in de geschiedenis, een desastreus experiment met globalisering, het masseren van gegevens zodat de werkelijke economische trends onzichtbaar blijven en de op ons afstormende ‘energy-returns-cliff’, het moment waarop de netto opbrengst van de energiewinning in elkaar stort.”

Bron: cnsnews.com
Geplaatst: dinsdag 12 februari 2013

Meer dan 47 miljoen Amerikanen op de voedselbon

(CNSNews.com) – Since taking office in 2009, food stamp rolls under President Barack Obama have risen to more than 47 million people in America, exceeding the population of Spain.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 12 februari 2013

Jim Rogers: ‘Nieuwe bull market? Vergeet het!’

Jim Rogers gaf de optimisten op CNBC weerwoord over de aanhoudende beursrally. Volgens Rogers is de hausse vooral gestuwd door het monopoly geld van de centrale banken.