EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35021 tot 35025
Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

ECB blijft onderdeel van trojka - bron

AMSTERDAM (Dow Jones)--De Europese Centrale Bank (ECB) is niet van plan om uit de zogenoemde 'trojka' te stappen, meldt e e n persoon bekend met de denkwijze van de bank maandagavond in reactie op berichten in de Duitse pers dat de ECB zijn rol binnen de groep van afgevaardigden van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), de Europese Commissie en de centrale bank, af zou willen bouwen.

Lees verder op beurs.nl
Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

Federal Reserve begint voorbereiding toekomstige PR-nachtmerrie

Everyone wants the Federal Reserve to say how it will unwind the $3 trillion balance sheet amassed from years of quantitative easing.

Indeed, this was something of a hot topic in Fed Chairman Ben Bernanke's testimony before Congress last week.

Lees verder op businessinsider.com
Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

Is de volgende beurscrash al begonnen?

Beleggen in aandelen is momenteel een heikele zaak. Fundamenteel heeft het weinig zin om in de beurs te stappen, de groeivooruitzichten zijn allesbehalve schitterend. Daarnaast zijn er echter de centrale banken, die het hele beeld vertekenen door massaal geld in het systeem te pompen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

Wie ligt wakker van stopzetting QE?

De investeerders op de beurs van Wall Street schrokken zich een hoedje wanneer uit de minutes van de Federal Reserve bleek dat er een stroming binnen de centrale bank overweegt om de maatregelen getroffen in het kader van quantative easing 3 terug te schroeven.

Opvallend was dat de reactie vooral op de beurs van Wall Street merkbaar was, de obligatiemarkten reageerden nauwelijks. De rente op de US Treasury met een looptijd van 10 jaar beweegt nog steeds in de buurt van 2 %, van een krachtige doorbraak is geen sprake.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

Een op de vier kmo's heeft financieringsproblemen

De banken erkennen wat de kmo-wereld al jaren vaststelt, zo zegt Unizo vandaag in reactie op de bankenkoepel Febelfin die aangaf dat de kredietverlening aan bedrijven gedaald is. Een op de vier kmo's kampt met problemen wat bankfinanciering betreft, klinkt het.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs