EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35026 tot 35030
Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013

Wie wil er nog junior miners hebben?

De junior goudmijnen worden verkocht alsof ze niets meer waard zijn. De sell off in de sector is ongezien. Roepen dat we de bodem bereikt hebben is nutteloos, er wordt telkens weer een diepere bodem gevonden. Dit is het segment waar je een sterke maag voor moet hebben en veel engelengeduld wil je er veel geld mee verdienen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013

Tekort lokale overheden 4,1 miljard

Lokale overheden verwachten dit jaar op een gezamenlijk begrotingstekort van 4,1 miljard euro uit te komen. Dat is 1 miljard meer dan de Europese norm, meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) dinsdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013

Merkel: Besparen, besparen en besparen

Angela Merkel laat er geen gras over groeien. Italiƫ zal moeten besparen, besparen en daarna nog wat besparen. Of de Italiaanse kiezer besloten heeft te stemmen tegen besparingen of niet, voor Merkel telt er maar 1 uitweg uit de schuldencrisis en dat is besparen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013

Bouwsector vorig jaar flink gekrompen

De bouwsector heeft een zeer zwaar jaar achter de rug waarin de omzet met 7 procent daalde.

Daarmee is de bouw van alle bedrijfstakken het zwaarst getroffen door de economische crisis, meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) dinsdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013

Het welzijn van de Euro

Het kan nog wel 6 jaar duren voordat de problemen die hebben geleid tot de eurocrisis zijn opgelost. Dat zei president Klaas Knot van De Nederlandsche Bank (DNB) tijdens een interview door studenten van de Universiteit van Tilburg. Vooral de zuidelijke landen zullen hun concurrentiepositie de komende jaren moeten verbeteren. De Nederlandse concurrentiepositie is volgens hem goed.

Lees verder op belegger.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs