EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35026 tot 35030 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 30 maart 2013

Klaas Knot: Uw banktegoed is niet veilig meer

Zoals wij naar aanleiding van de financi√ęle crisis een communicatie strateeg laatst hoorden zeggen : ‚Äúslecht nieuws moet je altijd voor het weekeinde of de feestdagen¬†brengen, de mensen schrikken even, worden misschien boos, maar na een goed weekeinde zijn ze het allemaal weer vergeten‚ÄĚ. Opvallend is dat ook de Duitse minister van Financi√ęn Wolfgang Sch√§uble¬† deze week hetzelfde zei, toen hem gevraagd werd wat hij dacht van¬†de ondoordachte actie van Jeroen Dijsselbloem.

Klaas Knot van DNB ¬†is het echter ¬†geheel eens met Dijsselbloem en zei¬† afgelopen donderdag in een interview¬† ( hetgeen door persbureau Reuters werd bevestigd)¬†: ‚ÄúDe ECB wil dat de nationale banken hun zaken op orde brengen en de eenvoudige spaarder moet er¬†van tevoren¬† goed over nadenken hoeveel geld hij op welke bank gaat zetten‚ÄĚ. En in aanmerking nemend dat voor de meeste Europese landen afgelopen vrijdag een feestdag was, had Knot kennelijk goed naar communicatiedeskundigen geluisterd en was de timing van zijn opmerkingen prima.

Lees verder op geennieuws.com
Geplaatst op: zaterdag 30 maart 2013

Overwinning banken in Libor-rechtszaak

Een groep banken heeft een kleine overwinning behaald in de rechtszaak die is aangespannen tegen deze banken over de betrokkenheid bij het Libor-schandaal.

Een substantieel deel van de klachten tegen de banken werd niet ontvankelijk verklaard door een Amerikaanse rechter, zo melden Amerikaanse media.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 30 maart 2013

Jim Rogers on CNBC 3/28/13 -

Update - 5:30 PM The video is no longer available on CNBC.   But I have captured it and will put it on, when I have it uploaded on youtube. It is now uploaded.    I gather, they really don't want it broadcast out again.   :)

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: zaterdag 30 maart 2013

De jacht op uw banksaldo is geopend

De boodschap die de elite deze week heeft afgegeven via onze Minister van Financi√ęn is duidelijk, ‚ÄúAls wij het nodig vinden, dan pakken we je geld‚ÄĚ.

Als je de tekenen wilt zien dan herken je dat het moment waarop de bevolking haar laatste beetje ‚Äúrijkdom‚Ä̬† gaat kwijtraken dichterbij is dan menigeen denkt.

Lees verder op gewoon-nieuws.nl
Geplaatst op: zaterdag 30 maart 2013

'Nederlandse multinationals zitten massaal in belastingparadijzen'

Grote Nederlandse multinationals maken massaal gebruik van brievenbusfirma's in buitenlandse belastingparadijzen.

Grote Nederlandse multinationals maken massaal gebruik van brievenbusfirma's in buitenlandse belastingparadijzen.

Ze hebben in totaal 237 dochterbedrijven gevestigd in één van de negen belastingvrije landen. Shell en ABN Amro hebben de meeste postbusfirma's. Dat schrijft de Volkskrant zaterdag.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs