EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35031 tot 35035 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 2 april 2013

Video met Willem Middelkoop: Dit is het beste moment voor goud- en zilvermijnen sinds 2000

Willem Middelkoop is de meest bekende goudexpert in de lage landen. In dit interview vertelt hij onder andere hoe hij in de goudbusiness terecht gekomen is, waarom de goudprijs verder zal stijgen en vooral waarom hij ervan overtuigd is dat dit hét moment is om goud- en zilvermijnaandelen te kopen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 2 april 2013

President Cyprus:

© photo news.De Cypriotische president Nicos Anastasiades heeft gezegd dat bij het onderzoek naar alle schandalen gelinkt aan de financiële crisis op het eiland niemand gespaard zal worden, zelfs zijn eigen familie niet. Hij belooft dat na beschuldigingen in de media.

Lees verder op demorgen.be
Geplaatst op: dinsdag 2 april 2013

Australië wil met China handelen in eigen valuta

Australië wil een directe inwisselbaarheid van haar eigen valuta in de Chinese yuan renminbi. Door in eigen valuta te handelen worden bedrijven minder afhankelijk van de Amerikaanse dollar. Steeds meer opkomende economieën willen hun afhankelijkheid van de dollar als internationale handelsmunt verkleinen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 april 2013

Vergeet al wat u ooit op school leerde over economie: dit zijn de 5 lessen van het 'Nieuwe Normaal'

De voorbije jaren werd duidelijk dat overheden, centrale banken, academici en de media de economische logica van het gezond verstand en het liberalisme helemaal hebben opzij geschoven ten voordele van een nieuwe economische ideologie. Charles Gave, Frans econoom, vriend van Milton Friedman en president van de liberale denktank Institut des Libertés, publiceert op Zero Hedge de vijf 'bevelschriften' die de nieuwe economische ‘wijsheid’ van de leidende klasse demonstreren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 2 april 2013

Tesla maakt voor het winst met z'n elektrische auto's

De Amerikaanse boiuwer van elektrische auto's, Tesla, heeft in het net afgesloten eerste kwartaal voor het eerst in zijn geschiedenis winst geboekt.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs