EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
35
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35036 tot 35040
Geplaatst op: zondag 3 maart 2013

Maand februari komt aan 923 faillissementen

Tijdens de maand februari zijn in België 923 bedrijven failliet gegaan. Dat betekende een stijging met 4,4 procent tegenover dezelfde maand vorig jaar.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 3 maart 2013

Griekenland: De multinationals zijn terug

“De goederentrein naar Europa is een feit”, meldt I Kathimerini. Op 28 februari werd de 17 kilometer lange spoorlijn van de haven van Piraeus naar het logistieke centrum van Thriasio, in de buurt van Athene, geopend. Deze nieuwe verbinding moet het transport van goederen naar de rest van Centraal- en Zuidwest-Europa bevorderen.

Naar de ingebruikname van deze lijn werd vooral reikhalzend uitgekeken door de Chinese onderneming Cosco, die de haven sinds 2010 exploiteert en zijn activiteiten graag wil uitbreiden. “Nu wordt er aan alle voorwaarden voldaan om [op 1 maart] de overeenkomst tussen Cosco en Hewlett Packard te kunnen ondertekenen. Hewlett Packard wil de haven van Piraeus gebruiken om zijn producten naar de Europese markten te transporteren”, schrijft de krant.

Lees verder op presseurop.eu
Geplaatst op: zondag 3 maart 2013

Scheurt Europa de City aan flarden?

As the British are often first to point out, Europe is responsible for some pretty odd rules. Brussels has banned bendy bananas, said water can’t be promoted as a rehydration product and even outlawed marketing prunes for the “maintenance of normal bowel function”.

Yet these meddlings were apparently trumped last week by Europe’s plan to impose the first legal curb on bank bonuses. Never mind the past few decades, Boris Johnson said the rules were the most absurd to approach the continental statute book for 1700 years. “This is possibly the most deluded measure to come from Europe since Diocletian tried to fix the price of groceries across the Roman Empire,” said the Mayor of London.

Lees verder op co.uk
Geplaatst op: zondag 3 maart 2013

'Griekse centrale bank liet miljarden euro's invliegen'

De Griekse centrale bank heeft tijdens de schuldencrisis in het land miljarden euro's aan contant geld laten invliegen, uit angst dat de banken in het land zonder geld zouden komen te zitten.

Dat schrijft persbureau Reuters op basis van een artikel in de Griekse krant To Vima.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 3 maart 2013

Crisisheffing mogelijk strijdig met Europees recht

De 16% crisisheffing die werkgevers over het in 2012 verdiende fiscale loon van hun werknemer moeten afdragen aan de Belastingsdienst is mogelijk in strijd met het Europees recht.

“Uit een uitspraak die het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden heeft gedaan in een door KPMG Meijburg & Co aangespannen procedure blijkt dat de Nederlandse crisisheffing mogelijk in strijd is met het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens”, zegt Robert van der Jagt van KPMG Meijburg & Co.

Lees verder op estateplanningnieuws.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs