EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
62
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35056 tot 35060
Geplaatst op: zondag 3 maart 2013

Portugezen op straat tegen bezuinigingsplannen regering

Honderdduizenden Portugezen zijn vandaag op straat gekomen om te protesteren tegen het besparingsbeleid van hun regering.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 2 maart 2013

Brengt Italië Europa naar de afgrond?

De vijf sterrenbeweging van Beppe Grillo heeft bij de laatste parlementsverkiezingen in één klap meer dan 25% van de stemmen behaald en toch is Beppe helemaal niet blij.

Italië stevent af op een failliet

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 2 maart 2013

Zwitserland pakt graaiers bedrijfsleven aan

(Novum/AP) – Zwitserland mag bedrijven dan onthalen op allerlei belastingvoordelen, voor de topmensen van die ondernemingen wordt het land dit weekeinde een stuk minder aantrekkelijk. Zondag stemmen de Zwitsers naar verwachting met grote meerderheid voor een burgerinitatief dat riante beloningen in het bedrijfsleven aan banden legt.

Lees verder op hlne.nl
Geplaatst op: zaterdag 2 maart 2013

Veel gemeenten in financiële gevarenzone

De helft van de grote Nederlandse gemeenten heeft onvoldoende geld om risico’s op te vangen. Dat blijkt uit een inventarisatie van NRC Handelsblad naar de financiële positie van de twintig grootste gemeenten.

Lees verder op estateplanningnieuws.nl
Geplaatst op: zaterdag 2 maart 2013

Beursfondsen niet meer immuun voor crisis

© ANP.De recessie tast de winstgevendheid van grote bedrijven aan. Dat heeft de Volkskrant uitgezocht. De krant onderzocht de 23 belangrijkste beursgenoteerde Nederlandse bedrijven. In 2012 is de winst van deze bedrijven ruim 31 procent gedaald, terwijl de winst de jaren ervoor nog groeide.

Lees verder op volkskrant.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs