EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
49
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35061 tot 35065 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2013

'Overheid moet gemeente terugfluiten over toeristenbelasting'

Dat stelt SVR, een belangenbehartiger van twaalfhonderd eigenaren van kleinschalige campings in Nederland, dinsdag.

De organisatie zegt inmiddels 30.000 steunbetuigingen te hebben opgehaald voor een petitie die volgende maand aan de Tweede Kamer wordt overhandigd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2013

Voormalig hoofd van Cypriotische centrale bank: Het europroject staat op crashen

Op 18 juli 2011 verklaarde het voormalige hoofd van de Cypriotische centrale bank, Athanasios Orphanides, dat Cyprus een bailout nodig zou hebben tenzij er dringend maatregelen werden genomen. 2 jaar later is Athanasios Orphanides reeds (gedwongen) vervangen aan het hoofd van de centrale bank, maar blijkt zijn voorspelling uitgekomen aldus

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2013

Wereldbank is niet onmiddellijk gerust over Cypriotisch besmettingsgevaar

De Europese landen moeten zich schrap zetten voor een selloff op de markten wanneer de Cypriotische banksector uiteindelijk door de knieën gaat. De waarschuwing is niet afkomstig van de eerste de beste, ze werd door World Bank Managing Director Sri Mulyani Indrawati zondag de wereld ingestuurd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2013

De crisis is niet bezworen

Cyprus is op het nippertje gered, voorlopig dan. Maar de volgende crisis dient zich alweer aan. „Iedereen kijkt nu al naar Slovenië,” zegt hoogleraar Ewald Engelen. „De crisis op Cyprus vormt de opmaat voor een nieuwe periode van onrust en heel veel eurotoppen”, denkt Engelen, hoogleraar financiële geografie aan de Universiteit van Amsterdam. „Door in eerste instantie toe te staan dat Cyprus ook spaargeld onder de 100.000 euro ging belasten, is de eurozone een compleet nieuwe fase in gegaan. Spaargeld is niet meer veilig in de eurolanden; dat signaal is niet meer terug te draaien.”

Lees verder op spitsnieuws.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2013

Belang zonne-energie voor Nederlandse economie wordt groter

Het belang van zonne-energie voor de Nederlandse economie zal de komende decennia aanzienlijk toenemen. In 2020 stijgt het aantal voltijdsbanen in de Nederlandse zonne-energiesector tot circa 10.000 en in 2050 tot ongeveer 40.000. Eind 2012 bedroeg dat aantal circa 1.500. Ook het geïnstalleerd vermogen aan zonnestroom zal exponentieel groeien tot minstens 4.000 MW (megawatt) in 2020. Het plaatsingspotentieel voor de lange termijn bedraagt 100.000 MW. Ter vergelijking: een gemiddelde elektriciteitscentrale in Nederland heeft een vermogen van circa 900 MW. Eind 2012 stond in Nederland 260 MW aan zonnestroom geïnstalleerd, een verdubbeling ten opzichte van eind 2011.

Lees verder op energienieuws.info
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs