Nieuws / Artikelen met het woord

58123 artikelen gevonden. Artikel 35061 tot 35065
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 21 februari 2013

‘Een death cross bij goud stelt niet veel voor’

Er wordt veel gesproken over de huidige death cross bij goud. Een death cross is een technisch signaal waarbij het 50-daags gemiddelde door het 200-daags gemiddelde zakt. De tegenhanger is de golden cross. Deze technische signalen zouden de beweging versterken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 21 februari 2013

Nederlands jongetje (8) doneert spaargeld aan bedrijf in nood

Het Nederlandse echtpaar Jacqueline (47) en Jordi Ramon (45) heeft in een paar dagen tijd 50.000 euro bij elkaar gesprokkeld, daarmee is hun cateringbedrijf La Luz gered. De meeste bijzondere bijdrage kwam van de 8-jarige Twan Vissers uit Hendrik-Ido-Ambacht (provincie Zuid-Holland).  Twan had in de Nederlandse krant Algemeen Dagblad over de financiële problemen van het koppel gelezen en besloot ze meteen te helpen. Hij kieperde zijn spaarpot om en doneerde 50 euro.

Bron: dvhn.nl
Geplaatst: donderdag 21 februari 2013

Aantal werkzoekenden Noorden explosief toegenomen

EMMEN/ASSEN - Het aantal werklozen in Drenthe is het afgelopen jaar explosief gegroeid. Er zijn in twaalf maanden tijd meer dan vijfduizend werkzoekenden bijgekomen. Ook in Groningen zijn er veel werkzoekenden bijgekomen. Het aantal mensen met een WW-uitkering is in die provincie met 19 procent toegenomen. Eind januari telde Drenthe bijna 21.000 inwoners die ongewild zonder baan zitten. In Groningen ligt dat nog vele duizenden hoger. Dat blijkt uit de nieuwste cijfers van het UWV en het CBS die gisteren zijn gepresenteerd.

Hoewel de toename van het aantal WW-uitkeringen in alle sectoren zichtbaar is, springt vooral in januari de toename van aanvragen van ontslagen medewerkers uit de financiële en zakelijke diensten in het oog.

Bron: gold-to-go.com
Geplaatst: donderdag 21 februari 2013

Goud pinnen

“The biggest innovation in the industry over the past 20 years was the cash machine” declared Paul Volcker, former chairman of the US Federal Reserve Bank, to the Financial Times on 6th of January 2010.

„A unique experience to buy gold. Quick, easy and straightforward. Really excellent!“

News 30.09.2012 New gold ATM in New York City

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 21 februari 2013

Record daling prijzen koopwoningen

Dat blijkt donderdag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huizenprijzen liggen nu op ongeveer hetzelfde niveau als in het voorjaar van 2003. Ten opzichte van augustus 2008, toen de prijzen een piek bereikten, bedraagt de prijsdaling ruim 19 procent.

In de eerste maand van 2013 wisselden 6 260 woningen van eigenaar. Ten opzichte van een jaar geleden is de teruggang in transacties bijna 12 procent.