EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35066 tot 35070 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2013

Europees vertrouwen implodeert

De geldcreatie in de Eurozone blijft toenemen, maar tegelijkertijd dalen de leningen in de Eurozone. Dit bewijst de verdere val van de Eurozone bij een gebrek aan vertrouwen, wat niet onlogisch is gezien de omstandigheden van de laatste jaren. Geldcreatie brengt economisch natuurlijk niets op als het niet zorgt voor een stijging van de leningen aldus

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2013

Nieuwe coöperatieve bank groot succes in België

Amper 36 uur na de bekendmaking van de plannen voor een coöperatieve bank, telde ‘New B’ al 5.000 coöperanten. De bedoeling is 10.000 mensen voor het project warm te doen lopen. Dat lijkt geen enkel probleem te gaan zijn.

De nieuwe bank is een initiatief van meer dan 75 organisaties, waaronder de Bond Beter Leefmilieu. Zij wil coöperatief, participatief, transparant en sober zijn en investeren in de reële economie. Daarom werd op zoek gegaan naar burgers die dit concept wel zien zitten, mét succes want in geen tijd waren al 5.000 mensen coöperant geworden. Volgens sommige bronnen waren dat er maandagavond tegen 20u30 al meer dan 6.200 geworden. De overrompeling was van dien aard dat de website www.newb.coop even overbelast was. Indien de campagne succesvol blijkt, en alles lijkt daarop te wijzen, is het de bedoeling een licentie aan te vragen bij de Nationale Bank van België. Zij die een aandeel kopen, worden dan uitgenodigd op een algemene vergadering die beslist over de verdere stappen. De initiatiefnemers wijzen erop dat wie investeert in de nieuwe bank, zich moet realiseren dat er risico’s aan verbonden zijn. De kans bestaat dat de investering in rook opgaat. “Daarom wordt de belegging beperkt tot één aandeel per persoon en 20 euro per aandeel”, klinkt het. Bovendien dient wie een coöperatief aandeel koopt goed te beseffen dat zo’n aandeel doorgaans dezelfde waarde blijft behouden. Wie zijn aandeel verkoopt, moet dus niet op een meerwaarde rekenen. Al zeker het eerste jaar moet ook niet op een dividend gerekend worden. (Belga)

Lees verder op gewoon-nieuws.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2013

Eén jaar effectief voor filiaalhouder die rekeningen plunderde van klanten

De Antwerpse strafrechter heeft een vroegere kantoorhouder van de Record Bank in Ekeren veroordeeld tot dertig maanden cel, waarvan één jaar effectief, en 5.500 euro boete met uitstel. De 44-jarige man uit Berchem had geld gestolen van zijn klanten en werkgever om er zijn eigen schuldenput mee te dempen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2013

Handelaren in Fysiek zilver stoppen hun verkoop door prijsmanipulatie

Per the CME the Globex is closed the 28th-31st, and per the HKMEx Hong Kong is also closed Friday the 29th, so we suspect a rogue algo was accidentally left on…

And gold jumped $10 and back above $1600 to $1605:

Lees verder op silverdoctors.com
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2013

Gemiddelde restschuld 2012: €60.000

Volgens Stef Blok van Wonen zijn er vorig jaar 3.700 huizen met een restschuld verkocht. De gemiddelde schuld bedroeg maar liefst €60.000.

De betreffende huiseigenaren hebben geen beroep kunnen doen op de Nationale hypotheek Garantie. Hoogst waarschijnlijk ging het in alle gevallen om huiseigenaren die om diverse redenen hun huis moesten verkopen. Hierbij kunt u denken aan een echtscheiding, de maandlasten niet meer kunnen opbrengen of huiseigenaren die uiteindelijk zijn bezweken onder hoge dubbele hypotheeklasten.

Lees verder op blog.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs